Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com

Kamppailulajit

Tyson Fury itsevarmana ennen paluuotteluaan: “Toivotan hänelle onnea”

Tyson Fury nyrkkeilijä Iso-Britannia
AOP

Tyson Fury ilmoitti aiemmin tänä vuonna uransa päättymisestä. Voittamaton englantilainen on kuitenkin nyt päättänyt palata kehiin ja hänen on määrä kohdata seuraavassa ottelussaan Derek Chisora. Pitkään hehkutettu superottelu Anthony Joshuaa vastaan jää näin ollen ainakin toistaiseksi toteutumatta.

Tyson Fury on palaamassa kehiin vain puoli vuotta eläköitymisilmoituksensa jälkeen. Furyn ja Anthony Joshuan välisellä superottelulla ehdittiin spekuloida pitkään, mutta viime viikolla tulleen ilmoituksen mukaan osapuolet eivät päässeet yhteisymmärrykseen ehdoista, joten kamppailu jää näkemättä.

Furyn on määrä kohdata sen sijaan Derek Chisora jo kolmannen kerran urallaan. Aiemmissa miesten välisissä kamppailuissa “Gypsy King” on poistunut kehästä voittajana, mutta odottaa kuitenkin Chisoran pystyvän tarjoamaan hänelle suuren haasteen.

– Siitä tulee mahtava ottelu. Tulemme ottelemaan 70 000 fanin edessä ja tarjoamme heille todellisen sodan. Olen katsonut kaikki Chisoran ottelut nauhalta. Yleensä hän pystyy ottelemaan hyvin ketä tahansa vastaan.

– Hän saattaa osua minuun, mutta mitä sen jälkeen tapahtuu, jää nähtäväksi. Toivotan hänelle onnea. On mahtavaa otella toista brittiä vastaan kaikkien englantilaisfanien edessä.

Lähde: GiveMeSport

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Kamppailulajit