Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Snookerin ranking-turnauksessa pelataan finaalipaikoista! – Tarjolla maaginen ottelu

Mark Allen, snookertähti.
AOP

Snookerin maailmankiertueella on tällä viikolla pelattu Pohjois-Irlannin mestaruusturnausta. Turnauksessa on jäljellä enää neljä parasta pelaajaa, kun turnauksen välierät pelataan lauantaina. Välierissä pelataan paras 11 erästä systeemillä, eli voittoon tarvitaan kuusi erävoittoa. Loppuottelu pelataan paras 17 erästä, joten kahdessa jaksossa pelattavassa loppuottelussa tarvitaan yhdeksän erävoittoa.

Belfastissa pelattavassa Pohjois-Irlannin avoimessa turnauksessa välieräparit ovat huikeat. Päivän ensimmäisessä välierässä toisistaan ottavat mittaa Kiinan Zhou Yuelong ja Skotlannin Anthony McGill. Päivän jälkimmäisessä välierässä kotiyleisön suuri suosikki Mark Allen saa vastaansa Australian supertähden Neil Robertsonin.

Päivän ensimmäinen välierä käynnistyy Yuelongin ja McGillin välisessä ottelussa kello 15.00 Suomen aikaa ja toinen välierä kello 21.00 Suomen aikaa.

Yuelongin ja McGillin välinen taisto on lähtökohtaisesti mielenkiintoinen. Kiinalaiset ovat tunnetusti äärimmäisen hyökkääviä pelaajia, jotka tykkäävät tehdä isoja lyöntisarjoja ja mieluiten pelaavat nopeatempoista peliä. Skotlannin suurpelaaja sen sijaan tykkää lyödä hyökkäyspaikastakin turvalyöntiä ja odottaa vastustajan virhettä.

Päivän päättävässä ottelussa nähdään taas todella kova pussitustaistelu. Allen selvitti välierässä tieltään Mark Williamsin kahden kovan pussittajan välisessä kamppailussa. Robertson kohtasi omassa ottelussaan Mark Selbyä vastaan ja selvitti pelin 5-2 -lukemin. Allen tarvitsi kaikki yhdeksän erää voittaakseen Walesin suurpelaajan. Kumpikin pelaaja on selvittänyt puolivälierissä siis tieltään entisen ja moninkertaisen maailmanmestarin. Otteluparista ainoastaan Robertson onnistunut maailmanmestaruuden voittamaan ja kuuluu kuuluisaan “Triple Crown -clubiin”.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Muut