Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Kamppailulajit

Andy Ruiz Jr ja Anthony Joshua kohtaamassa kolmannen kerran? – “Se olisi mahtavaa”

Andy Ruiz nyrkkeily USA
AOP

Andy Ruiz Jr kertoo, että Anthony Joshua on valmis trilogiaotteluun, jotta heidän välinen paremmuutensa saataisiin ratkaistua.

Anthony Joshua kärsi uransa ensimmäisen tappion vuonna 2019, kun Andy Ruiz Jr yllätti hänet Madison Square Gardenilla. “AJ” otti kuitenkin revanssin Saudi-Arabiassa järjestetyssä uusintaottelussa kuusi kuukautta myöhemmin.

Joshua hakee nyt uralleen uutta nousua kahden peräkkäisen tappion jälkeen Oleksandr Usykille. Englantilainen suunnittelee paluuottelua ensi vuoden alkuun. Brittitähti oli hiljattain Abu Dhabissa kehän vieressä seuraamassa Dmitri Bivolin voittoa Gilberto Ramirezia vastaan. Ruiz Jr oli myös paikalla tukemassa meksikolaista kollegaansa.

Joshuan entinen vastustaja väittää, että hän otti trilogiaottelun puheeksi yksityisessä keskustelussa.

– Yritän saada ne tittelit takaisin, Ruiz Jr kertoi.

– Puhuin juuri Joshuan kanssa ja hän kertoi minulle, että haluaa otella kolmannen kerran. Se olisi mahtavaa. Otin asian vain puheeksi, mutta niin asiat tapahtuvat ja otteluita saadaan aikaiseksi, joten katsotaan.

Nähtäväksi jää toteutuuko herronen välinen ottelu. Joshuan kerrotaan kuitenkin olevan valmis kohtaamaan mahdollisimman kovia vastustajia saadakseen uransa jälleen uuteen nousuun.

Lähde: Mirror.co.uk

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Kamppailulajit