Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Muut

Snookerin arvoturnauksessa jättipaukku! – UK Championshipin suursuosikki lähti laulukuoroon

Shaun Murphy kaatoi Judd Trumpin UK Championshipin toisella kierroksella.
AOP

Snookerin UK Championship turnauksessa on jäljellä enää kaksi toisen kierroksen ottelua. Kuusi pelaajaa kahdeksasta perjantaina pelattaviin puolivälieriin on nyt selvillä ja kahta pelaajaa vielä haetaan. Torstain iltapäivän peleissä toinen oli juuri niin selvä kuin osattiin odottaa, mutta toisessa matsissa nähtiin kaikki 11 erää. Lopulta yksi turnauksen suurista mestarisuosikeista passitettiin laulukuoroon.

Snookerin maailmankiertueen ensimmäinen kolmen kruunun turnaus on tällä hetkellä käynnissä. UK Championshipin kaaviossa on edetty siihen vaiheeseen, että enää kymmenen pelaajaa on jäljellä, kun kaksi toisen kierroksen ottelua on pelaamatta. Näistä otteluista haetaan kahta viimeistä pelaajaa puolivälieriin eli kahdeksan parhaan joukkoon.

Torstain iltapäivässä Kiinan Ding Junhui teki odotetusti selvää jälkeä Walesin Jamie Clarkesta voittamalla ottelun tylyin 6-1 -lukemin. Tämä tarkoittaa sitä, että kokenut kiinalaistähti kohtaa puolivälierässä perjantaina hurjassa vireessä olevan Ronnie O’Sullivanin.

Iltapäivän jännitysnäytelmässä Shaun Murphy käänsi todella tiukan taistelun edukseen Judd Trumpia vastaan 6-5 -lukemin. Trump karkasi ottelussa jo 5-3 -johtoon, mutta tämän jälkeen Murphy teki kaksi yli sadan pisteen lyöntisarjaa putkeen. Kymmenennessä erässä Murphy oli lähellä tehdä maksimin, mutta päällevetovirhe 13 upotetun punaisen jälkeen tuhosi haaveen uran seitsemännestä maksimista. Ottelun katkaisuerässä Murphy teki vielä yli 50 pisteen sarjan ja sinetöi ottelun tyylillä nimiinsä.

Päivän päättävissä otteluissa kello 21.00 alkaen Joe Perry saa vastaansa vahvassa vireessä UK:n avauskierroksella olleen Stuart Binghamin. Toisessa ottelussa Iranin Hosein Vafaei saa vastaansa Jack Lisowskin. Vafaei kaatoi ensimmäisellä kierroksella Mark Selbyn. Tämän ottelun voittaja saa vastaansa Murphyn ja toisen ottelun voittaja kohtaa Tom Fordin.

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut