Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Snookerlegenda Ronnie O’Sullivan kohtaa kiinalaistähden! – UK Championshipin puolivälierät alkaa hurjalla otatuksella

Ronnie O'Sullivan Snooker veralla.
AOP

Snookerin kauden ensimmäisessä kolmen kruunun turnauksessa eli UK Championshipissä on jäljellä enää kahdeksan parasta pelaajaa. Turnauksen neljä puolivälierää pelataan pois perjantaina ja jokainen ottelu ratkeaa tutulla menetelmällä. Ottelun voittoon tarvitaan kuten tähänkin asti kuusi erävoittoa. Perjantain puolivälierät alkavat todellisella huippuottelulla, kun Englannin snookertähti Ronnie O’Sullivan kohtaa kiinalaislegenda.

UK Championshipin turnaus on edennyt siihen vaiheeseen, että vain kahdeksan pelaajaa on jäljellä. Perjantain puolivälierissä selvitetään pelaajat lauantaina pelattaviin välieriin.

Puolivälierien odotetuin ottelu on ehdottomasti Ronnie O’Sullivanin ja Kiinan Ding Junhuin välinen taistelu. Hallitseva maailmanmestari O’Sullivan on ollut viime viikkoina todella hurjassa vireessä kuten on ollut myös kiinalaistähti. Ding on urallaan voittanut snookerissa kaiken muun paitsi maailmanmestaruuden. Edellinen UK voitto on kuitenkin jo kaudelta 2019-20. Kiinalainen on voittanut UK:n kolmesti ja Mastersin kertaalleen.

Kaksi snookerin kruununjalokiveä ovat kohdanneet useasti toisensa, mutta kiinalaisen edellinen voitti O’Sullivanista on kolmen vuoden takaa. Ding voitti O’Sullivanin viimeksi 2019 UK:n eli tämän saman turnauksen toisella kierroksella. Kiinalainen hoiti tuolloin koko turnauksen nimiinsä ja hoitanee tälläkin kertaa mikäli englantilaisen suistaa tieltään. Tämän jälkeen O’Sullivan on vienyt seitsemän keskinäistä ottelua putkeen. Näissä on mukana myös vuoden 2020 MM-kisojen toisen kierroksen ottelu. Tuo meni englantilaiselle 13-10 -lukemin.

O’Sullivanin ja Dingin välisen ottelun voittaja kohtaa joko Joe Perryn tai Tom Fordin. Nämä miehet pelaavat oman puolivälieränsä samaan aikaan toisella pöydällä. Ottelut käynnistyvät kello 15.00.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut