Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

UK Championshipissä jättiyllätys – Snookerlegenda sai kunnolla kuonoonsa

Ding Junhui ja Ronnie O'Sullivan
AOP

Snookerin kauden ensimmäinen suurturnaus UK Championship näki puolivälierissä suuren yllätyksen. Turnauksen suurimpiin mestarisuosikkeihin kuulunut Englannin Ronnie O’Sullivan jäi täysin jyrän alle omassa ottelussaan. O’Sullivan kohtasi puolivälierässään loistavaa turnausta pelannutta kiinalaistähteä vastaan, joka pelasi yhden vuoden parhaista otteluistaan.

Kiinan Ding Junhui järjesti jättimäisen yllätyksen. Pelkkä Ronnie O’Sullivanin kaataminen on iso yllätys itsessään mutta tapa miten kiinalaisen sen teki oli todella mahtava. Ding oli ensimmäisestä erästä alkaen edellä ja voitti ottelun tyrmäävästi 6-0 -lukemin. Ottelussa O’Sullivan teki yhteensä 99 pistettä kuuteen erään. Ding teki ottelussa yhteensä neljä yli 50 pisteen lyöntisarjaa ja onnistui päättämään ottelun yli sadan pisteen lyöntisarjalla.

Ding kohtaa turnauksen välierässä Tom Fordin, joka kaatoi omassa puolivälierässä Joe Perryn. Ford kaatoi loistavaa turnausta pelanneen Perryn kymmenen erän taistelun jälkeen 6-4 -lukemin. Ottelussa Ford teki yhteensä viisi yli 50 pisteen sarjaa ja yhden satasen. Perry onnistui tekemään kolme yli 50 pisteen sarjaa joista yksi oli 101 pisteen sarja.

Päivän päättävissä puolivälierässä Jack Lisowski kohtaa Shaun Murphyn ja Mark Allen Sam Craigien. Lisowski on voittanut Murphyä vastaan neljä ensimmäistä erää ja siirtyi tauolle selvästä 4-0 -johdosta. Allen johtaa omassa ottelussaan Craigieta 2-1 -erin.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut