Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Muut

Snookerin kiinalaistähti piti vastustajansa aisoissa! – UK Championshipin ensimmäinen finalisti selvillä

Ding Junhui kaatoi Tom Fordin UK:n välierässä.
AOP

Snookerkauden ensimmäinen kolmen kruunun kisa UK Championship on edennyt siihen pisteeseen, että turnausta on enää kaksi ottelua jäljellä. Jälkimmäinen välierä ja loppuottelu. Lauantain päivän ensimmäisessä välierässä nähtiin odotettu voittaja, kun Kiinan suurpelaaja Ding Junhui marssi selvään voittoon englantilaisesta haastajastaan. Turnauksen loppuottelusta on odotettavissa hurja taisto kahden huippupelaajan välillä.

Kiinan Ding Junhui jatkoi vahvaa virettään UK Championshipissa kaatamalla välierässä Englannin Tom Fordin 6-3 -lukemin. Ding aloitti ottelun hurjalla tavalla, sillä kiinalainen karkasi tauolle 4-0 -johdossa. Tauon jälkeen Ding otti vielä viidennen erän putkeen tekemällä 62 pisteen lyöntisarjan, mutta tästä alkoi Fordin nousu.

Ottelun alkupuolella Ford hukkasi parikin hyvää paikkaa, joista kiinalainen rankaisi, mutta tauon jälkeen myös englantilainen pääsi iskemään takaisin. Ford voitti kolme erää putkeen ja teki kaikissa vähintään 64 pisteen sarjan Ottelun yhdeksännessäkin erässä Ford tiputteli 64 pisteen sarjan, mutta tällä kertaa se eri riittänyt erävoittoon, kun Ding teki Fordin virheen jälkeen 75 pistettä hoitaen ottelun nimiinsä.

UK Championshipin loppuottelussa kolminkertainen mestari Ding kohtaa joko Jack Lisowskin tai Mark Allenin. Herrojen välinen välierä alkaa kello 21.00 lauantaina. Lisowski ei ole urallaan voittanut kertaakaan turnausta, mutta on esittänyt UK’ssa hurjaa kuntoa.

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut