Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com

Kamppailulajit

Tässäkö raskaansarjan paras nyrkkeilijä? – Tyson Furyn sparraajalta yllättävä mielipide

Tyson Fury
AOP

Tyson Fury kohtaa Derek Chisoran kolmannen kerran urallaan lauantaina. ‘’Gypsy King’’ on voittanut kaikki miesten aiemmat kohtaamiset ja lähtee tähänkin kamppailuun selkeänä suosikkina. Furyn sparrikumppani, Alen Babic, ei pidä englantilaista kuitenkaan tämän hetken parhaana raskaansarjan nyrkkeilijänä.

Kun Anthony Joshuan kohtaaminen ehti jälleen peruuntua, päätti Tyson Fury otella jälleen Derek Chisoraa vastaan. Furyn pitkäaikainen sparrikumppani, Alen Babic, pitää ‘’Gypsy Kingiä’’ monen muun tavoin suurena ennakkosuosikkina lauantain kamppailuun. Babic kertoo myös hieman yllättävän mielipiteensä tämän hetken parhaasta raskassarjalaisesta.

– Uskon, että Fury tulee voittamaan lauantaina. Hänelle ei tunnu löytyvän pysäyttäjää. Chisora on vaarallinen vastustaja, jolla on kova lyönti, mutta vaikka Fury putoaisi, hän nousee samalla tavalla ylös kuin Deontay Wilderia vastaan.

– Fury ehti jo haastaa Joe Joycen, joka on täysin hullua. Joyce on raskaansarjan musta hevonen ja vilpittömän mielipiteeni mukaan sarjan paras nyrkkeilijä tällä hetkellä. Olen sparranut Joycen kanssa ja arvostan hänen taitonsa todella korkealle. Kukaan ei otella hänen kanssaan. Paitsi Fury, jolla on täysin poikkeuksellinen mentaliteetti.

Lähde: Manchester Evening News

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Kamppailulajit