Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Muut

Boris Becker kertoo ajastaan telkien takana: “Murhasta tuomittu henkilö halusi tappaa minut”

Boris Becker
AOP

Kuten aiemmin uutisoimme, Boris Beckerin vankilatuomio tuli päätökseensä. Saksalainen kertoo nyt medialle ajastaan telkien takana. Miehen mukaan tietyt tahot halusivat hänet hengiltä, koska hän oli ystävystynyt tummaihoisten vankien kanssa.

Entinen tennispelaaja, Boris Becker, kertoo, että hänen vankila-aikansa sujui kaikkea muuta kuin helpoissa merkeissä. Saksalainen kertoo olleensa jatkuvasti peloissaan, sillä samalla osastolla oli lusimassa useita väkivälta- ja seksuaalirikoksista tuomittuja henkilöitä.

Becker kertoo, että häneen kohdistui vakavia uhkailuja ja kokee olevansa onnekas päästessään ulos vahingoittumana.

– Murhasta tuomittu henkilö halusi tappaa minut, koska olin ystävystynyt tummaihoisten vankien kanssa. Hän ei kuitenkaan osannut odottaa, että tietyt henkilöt pitäisivät puoliani ja uhkailivat häntä.

Becker kertoi samassa haastattelussa myös toisesta välikohtauksesta, kun vanki nimeltä Ike ahdisti hänet nurkkaa vasten. Becker huusi apua, jolloin muut vangit puuttuivat tilanteeseen.

– Seuraavana päivänä kohtasin tämän miehen pyykkituvassa. Hän heittäytyi polvilleen anellen anteeksiantoa. Nostin hänet ylös ja halasin häntä. Kerroin kunnioittavani häntä ja haluavani välttää ongelmia.

– Olen onnekas, että minulla oli ystäviä telkien takana ja, että selvisin vahingoittumattomana takaisin.

Lähde: Daily Mail

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut