Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Tennis

90-luvun ikoninen tennistähti muistelee uraansa: “Ennätystäni on todella vaikea rikkoa”

tennis
AOP

Legendaarinen tennisässä, Pete Sampras, piti miesten ATP-rankingin kärkipaikkaa hallussaan ennätykselliset kuusi vuotta putkeen. Yksi kaikkien aikojen parhaista pelaajista muistelee nyt uraansa ja kertoo, mitä kyseiseen tavoitteeseen yltäminen häneltä vaati.

Pete Sampras muistetaan yhtenä 90-luvun suurimmista tennistähdistä. Miehen uskomattomalle uralle mahtui muun muassa 14 Grand Slam -titteliä ja lukuisia unohtumattomia taisteluja muita maailman kärkipelaajia vastaan.

Sampras oli ATP-rankingin ykkösenä vuosina 1993-1998. Kukaan muu ei ole tämän jälkeen pysynyt listan kärkipaikalla yhtä pitkään peräkkäisinä vuosina. Amerikkalainen kertoo, mitä lajin huipulla pysyminen häneltä vaati.

– Missä tahansa urheilulajissa on vaikea olla tasainen. Kuusi vuotta peräkkäin ATP-listan ykkösenä pysyminen vaati paljon työtä ja siitä aiheutui jonkin verran stressiä. Se on kuitenkin suuri saavutus, josta olen ylpeä.

– Se ei ollut helppoa, mutta minä todella halusin sitä, joten tein uhrauksia ja kovasti töitä. En missään vaiheessa saanut mitään ilmaiseksi. Suunnittelin vuoteni aina major-turnauksia silmällä pitäen, ja sen lisäksi bonuksena oli sijoittua ykköseksi.

– Novakilla (Djokovic) on seitsemän ykkössijaa hallussaan, mutta ei peräkkäin. Luulen, että ajan mittaan ennätystäni on todella vaikea rikkoa.

Lähde: Sportskeeda

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis