Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Tennis

Entinen tennissuuruus uskoo Naomi Ōsakan uuteen nousuun: “Ehkä hän tarvitsee erilaista kohtelua”

Naomi Osaka
AOP

18 kertainen naisten kaksinpelin Gran Slam-voittaja, Martina Navratilova, ottaa kantaa Naomi Ōsakan tilanteeseen. Navratilova uskoo, että tenniksen ulkopuoliset asiat vaikuttavat tällä hetkellä liikaa nuoren pelaajan esityksiin.

Naomi Ōsaka nousi rakettimaisesti nuorella iällä tennismaailman huipulle. Viime aikoina kehitys on kuitenkin tuntunut pysähtyneen täysin. Ōsaka voitti vuosi sitten Australian avoimet, mutta tämän jälkeen viidessä pelaamassaan Major-turnauksessa hän ei ole edennyt kolmatta kierrosta pidemmälle.

Japanilainen on tosin kärsinyt jonkun verran loukkaantumisista, jotka ovat pakottaneet hänet sivuun muun muassa Wimbledonista ja muista arvostetuista turnauksista.

Yksi kaikkien naispelaajista, Martina Navratilova, tunnistaa Ōsakan valtavan potentiaalin, mutta uskoo, että nuori nainen on joutunut liian suuren paineen alaiseksi.

– Mielestäni hän on todella ainutlaatuinen pelaaja monella tavalla. Ehkä hän tarvitsee erilaista kohtelua. Hänen ei kenties tarvitse pelata valtavia ottelumääriä vuodesta toiseen, mutta on selvää, että hän on ollut todella paljon sivussa.

– Näyttää siltä, että pelikenttien ulkopuoliset asiat vaikuttavat häneen tällä hetkellä liikaa. Kaikki ulkopuolinen paine ja huomio on vaikuttanut häneen. Hänen kehityksensä kannalta saattaisi olla järkevää pitää hieman taukoa pelaamisesta.

Lähde: Sportskeeda

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis