Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Traagisesti menehtyneen NBA-legendan paitaa kaupataan poskettomalla hinnalla

Kobe Bryantin kuolema
AOP

Traagisesti menehtyneen Kobe Bryantin pelipaidan hinnan odotetaan nousevan jopa seitsemään miljoonaan dollariin huutokaupassa.

Yksi NBA:n kaikkien aikojen legendaarisimmista pelaajista, Kobe Bryant, menehtyi traagisesti helikopterionnettomuudessa tammikuussa 2020. Nyt yhtä miehen pelipaitaa kaupataan huutokaupassa hurjalla summalla.

Huutokauppakamari Sotheby’s arvioi pelipaidan hinnan nousevan jopa seitsemään miljoonaan. Bryant piti pelipaitaa päällään 25:ssa ottelussa kaudella 2007-2008, jolloin hän myös voitti liigan MVP-palkinnon, eli arvokkaimman pelaajan palkinnon.

– Kobe on joku, joka ei vain inspiroi koripalloilijoita, hän inspiroi muita urheilijoita, hän inspiroi johtajia ja liike-ihmisiä. Hän on joku, joka koskettaa paljon erilaisia ihmisiä ja siinä mielessä voin sanoa, että mielestäni hän on yksi vahvimmista markkinoista, Brahm Wachter, Sotheby’sin katupukeutumisen ja modernien keräilytuotteiden johtaja kertoi CNBC:lle.

Bryantin traagisen kuoleman jälkeen, miehen pelivarusteiden ja keräilyesineiden hinnat ovat pompanneet valtavasti.

Vaikka seitsemän miljoonaa dollaria pelipaidasta kuulostaakin hurjalta summalta, olisi se silti edelleen lähes kolme miljoonaa dollaria vähemmän kuin kaikkien aikojen kalleimmalla myyty NBA pelipaita.

Historian kallein myyty pelipaita kuului NBA-legenda Michael Jordanille. Pelipaita, jota Jordan käytti kaudella 1998, eli legendaarisella “last dance” kaudella, myytiin 10,1 miljoonalla dollarilla.

Bryantin pelipaita huutokaupataan verkossa ja sitä voi huutaa itselleen helmikuun 2. – helmikuun 9. päivä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo