Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Tennistähdeltä yllättävä tunnustus – “Olen popsinut pillereitä”

Novak Djokovic voittoon Madridissa.
AOP

Yhdeksänkertainen Australian avointen mestari Novak Djokovic tunnusti joutuneensa turvautumaan lääkkeisiin vaivojensa kanssa: “En sellaisiin pillereihin kun nyt ajattelette”, mies korjasi kuitenkin nopeasti.

Novak Djokovicilta tiedusteltiin miehen kuntoa Australian avointen neljännen kierroksen voiton jälkeen. Djokovicin vasen reisi on ollut vahvasti teipattuna koko turnauksen ajan ja kenttähaastattelussa, entinen tennistähti, Jim Courier tiedustelikin jalan kuntoa. Serbialainen kertoi jalan tuntuneen hyvältä turnauksen neljännen kierroksen ottelussa Australian Alex de Minauria vastaan, mutta tunnusti tiedostavansa lajin raakuuden.

– Tennis on todella nopeatempoinen ja dynaaminen laji. Kaikki voi muuttua hetkessä. En pidä mitään itsestäänselvyytenä. Olen tyytyväinen siihen kuinka pelasin ja kuinka liikuin ja yritän tehdä niin jatkossakin.

35-vuotias Djokovic on tottunut pelaamaan myös pienten kipujen ja vammojen kanssa ja mies tietääkin, kuinka menetellä niiden kanssa Australian avointen kaltaisessa pitkässä turnauksessa.

Turnauksen yhdeksänkertainen mestari tunnusti kuitenkin, että on joutunut myös turvautumaan lääkkeisiin vaivojensa kanssa.

– Olen popsinut paljon pillereitä viime aikoina. Se ei ole ihanteellista, mutta yritän auttaa kipuja, mies kertoi.

– En sellaisia pillereitä kun nyt ajattelette. Tulehdukseen auttavia pillereitä siis, Djokovic tarkensi nopeasti huvittuneen yleisön edessä.

– En tavallisesti pidä niiden ottamisesta, mutta minun täytyy tiimini kanssa löytää sopiva ratkaisu. Otamme tilanteen päivä kerrallaan. Tänään oli kuitenkin turnauksen toistaiseksi paras päivä ja toivottavasti tilanne jatkuu sellaisena, Djokovic kertoi hyväntuulisena.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis