Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Tennis

Legenda ottaa kantaa tennismaailman tabuun: “Ammatti ja siviilielämän asioita ei tulisi koskaan yhdistää”

tennis
AOP

Tennislegenda Pam Shriver paljasti aiemmin olleensa uransa aikana intiimissä suhteessa valmentajansa kanssa. Yhdysvaltalaisen mukaan nykypelaajia tulisi valaista aiheesta paremmin ja hän toivoo lajin turnausjärjestäjien nousevan esiin.

Pam Shriver puhuu suunsa puhtaaksi yhdestä tennismaailman tabuista. Nykyään kroatialaisen Donna Vekicin valmentajana toimiva Shriver kertoo, että pelaajien tulisi lopettaa seksin harrastaminen valmentajiensa kanssa.

Shriverin mukaan kyseinen ilmiö on ollut valloillaan varsinkin naistenniksessä jo pidemmän aikaa.

Olen nähnyt jo useamman sukupolven ajan kuinka pelaajat kärsivät saman asian kanssa.

Mielestäni ammatti ja siviilielämän asioita ei tulisi koskaan yhdistää. Tässä riittää monella opittavaa.

Aiheesta on vallinnut jo todella pitkään tietty hyväksymisen ilmapiiri, jossa asioita on peitelty. Tämän täytyy muuttua ja kannan on muututtava kielteiseksi, koska tälläisen ei pitäisi olla missään nimessä hyväksyttävää.

Mielestäni neljän isoimman ATP-turnausjärjestäjän tulisi astua esiin ja ottaa tämä aihe puheeksi. Muutos on välttämätöntä.

Shriver kertoi viime vuonna julkisesti olleensa seksisuhteessa entisen valmentajansa Don Candyn kanssa kanssa ollessaan 17-vuotias. Candy oli suhteen alkaessa keskikäinen.

Lähde: Tennis World USA

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis