Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Kamppailulajit

Tommy Fury avautuu tulevasta ottelustaan Jake Paulia vastaan “Tälläinen palkkio on suurin syy sille, miksi astun kehään”

nyrkkeily
AOP

Jake Paulin ja Tommy Furyn välinen ottelu on näillä näkyminen toteutumassa helmikuun aikana. Miesten kohtaaminen on ehtinyt jo peruuntua kahteen otteeseen eri syistä johtuen. Fury paljastaa nyt medialle, että raha on suurin syy astua kehään Paulin kanssa.

Jake Paulin ja Tommy Furyn välinen vihanpito sai alkunsa vuonna 2021, kun miesten ensimmäinen ottelu peruuntui Furyn loukkaantumisen johdosta.

Kaksikon oli määrä astua viime vuonna kehään, mutta Fury joutui ongelmiin viranomaisten kanssa, eikä hänelle annettu lupaa matkustaa pois Englannista.

Kolmas kerta on nyt sanomassa toden, kun Paulin ja Furyn on määrä otella Saudi-Arabiassa helmikuun 25.päivä. Fury kertoo mietteitään tulevasta vastustajastaan ja kommentoi heidän välistä vihanpitoaan.

– Jos minulle tarjotaan miljoonia puntia siitä hyvästä, että ottelen Paulia vastaan, niin miksen tarttuisi mahdollisuuteen?

– Minulla on perhe ruokittavana ja tälläinen palkkio on suurin syy sille, miksi astun kehään. Haluan osittain hiljentää hänet, mutta hän ei ole päässyt puheillaan ihoni alle.

– Tiedän, mitä hän yrittää, mutta hän ei onnistu siinä.

Lähde: Daily Mirror

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Kamppailulajit