Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Snookerin Saksan Masters on käynnissä! – torstaina luvassa todellinen huippumatsi

Australian snooker-tähti Neil Robertson.
AOP

Snookerin maailmankiertueella pelataan tällä viikolla German Masters -turnausta Saksan Berliinissä. Turnauksen neljäs kierros pelataan torstaina loppuun, mutta illalla aloitetaan jo viidettä kierrosta, kun mukana on enää 16 parasta pelaajaa. Neljännen kierroksen ehdoton huippumatsi nähdään torstaina alkaen kello 16.00 Suomen aikaa, kun UK:ssa kohdanneet huippupelaajat kohtaavat toisensa.

Snookerin German Mastersissa eletään mielenkiintoista vaihetta. Turnauksen neljäs kierros pelataan torstain aamu- ja iltapäivän aikana loppuun, mutta illalla kello 21.00 Suomen aikaa käynnistyy viides kierros. Viidennellä kierroksella on mukana 16 parasta pelaajaa.

16 pelaajaa tarkoittaa kahdeksaa ottelua. Torstaina pelataan neljä ensimmäistä ottelua ja perjantaina viides kierros loppuun. Perjantaina pelataan turnauksessa myös puolivälierät, joista voittajat matkaa lauantaina pelattaviin välieriin. Sunnuntaina on luvassa turnauksen loppuottelu, joka pelataan kahdessa sessiossa ja siinä haetaan kymmentä erävoittoa. Puolivälieriin asti ottelun voittoon tarvitaan viisi erää.

Turnauksen neljännen kierroksen ehdottomasti odotetuin ottelu on Australian Neil Robertsonin ja Englannin Joe Perryn välinen taisto. Ottelu käynnistyy kello 16.00 Suomen aikaa.

Robertson ja Perry kohtasivat toisensa UK Championshipin ensimmäisellä kierroksella. Tuossa ottelussa Perry oli parempi 6-2 -lukemin. Perryn erinomaisuudesta ottelussa kertoo se, että kokenut pelaaja teki viisi yli 60 pisteen sarjaa ja iski yhden satasen. Englantilainen eteni UK:ssa lopulta kahdeksan parhaan joukkoon, mutta taipui Tom Fordille puolivälierässä 6-4 -lukemin.

48-vuotias englantilainen voitti oman uransa ensimmäisen ammattilaisturnauksensa vasta viime vuonna. Perry vei Welsh Openin nimiinsä kaatamalla finaalissa Judd Trumpin 9-5 -lukemin. Viime vuonna Perry ei lopulta selviytynyt edes MM-kisoihin, sillä englantilainen taipui MM-kisojen karsinnoissa Walesin Jackson Pagelle, joka eteni pääsarjaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut