Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Tennis

Suomen tenniksessä torstai on toivoa täynnä! – tähtipelaajat tulessa

Otto Virtanen Davis Cupin ottelussa.
AOP

Suomen tenniksessä menee tällä hetkellä parhaiten sitten Jarkko Niemisen huippuvuosien 2000-luvun alkupuolella. Emil Ruusuvuori pelaa korkealla tasolla ja Otto Virtanen tekee vahvaa nousua kohti ATP-listan sadan joukkoa. Tällä viikolla kumpikin pelaaja on hyvissä asemissa turnauksissaan. Virtanen on toisella kierroksella Liettuan pääkaupungin Vilnan Challenger -turnauksessa ja Ruusuvuori sijoitettuna Montpellierin ATP-250 -turnauksessa Ranskassa.

Emil Ruusuvuori ja Otto Virtanen pelaavat torstaina toisen kierroksen ottelunsa omissa turnauksissaan. Virtanen tavoittelee pääsyä Liettuan pääkaupungissa Vilnassa pelattavan Challenger 100 -tason turnauksen puolivälieriin ja Ruusuvuori Montpellierissa on samassa tilanteessa ATP-250 -tason kisassa.

Virtasella käynnistyy toisen kierroksen ottelu puolen päivän jälkeen Ranskan kokenutta 30-vuotiasta Antoine Escoffieria vastaan. Escoffier on ATP-rankingissa 200’n sijan huonommalla puolella. Escoffier kaatoi avauskierroksella kolmieräisessä ottelussa Liettuan Edas Butvilasin. Virtanen tiputti sijoitetun Hollannin Gijs Brouwerin, jolla on kokemusta Grand Slam -turnausten pääsarjasta.

Ottelun voittaja saa turnauksen puolivälierässä vastaansa joko kolmanneksi sijoitetun Itävallan Jurij Rodionovin tai Tshekin Zdenek Kolarin, joka on ATP-rankingissa 214. Pääsy puolivälierään tietää jo 20 ATP-pistettä ja reilua kolmea tuhatta dollaria palkintorahaa.

Ruusuvuori pelaa oman ottelunsa Ranskan Montpellierissä kolmelta päivän ensimmäisessä ottelussa. Ruusuvuori kohtaa syöttö-lentopeliä pelaavan Maxime Cressyn, joka on täysin voitettavissa. Mikäli Ruusuvuoren palautuspeli toimii eikä Cressy pääse ykkössyötöllään juhlimaan, niin suomalaisen pitäisi marssia ottelusta jatkoon. Puolivälierä tietäisi 45 ATP-pistettä ja reilua 17 tuhannen euron palkintorahapottia. Puolivälierässä vastaan asettuu joko Serbian Borna Coric tai Ranskan Arthur Rinderknech.

Mainos

Mainos

Mainos

Koripallo

Mainos

Formula 1

Mainos

Ralli

Mainos

Tennis

Mainos

Lentopallo

Lisää aiheesta Tennis