Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Tennis

Suomen tennistähdellä uskomaton arpaonni! – “Ei ole todellista”

Emil Ruusuvuori Australian avoimissa.
AOP

Viime viikon jälkeen ATP-rankingissa hienosti yhden sijan noussut Emil Ruusuvuori pelaa tällä viikolla Hollannissa. Ruusuvuori osallistuu Rotterdamissa pelattavaan ATP-500 -turnaukseen, jossa on mukana lajin tämän hetken parhaita pelaajia. Suomalaisella kävi uskomattoman huono arpaonni turnauksessa, sillä heti avauskierroksella vastassa odottaa kova haaste.

ATP-rankingissa viime viikon 20 pisteen turvin yhden sijan noussut Emil Ruusuvuori on kovan paikan edessä. Suomen miestenniksen ykköspelaaja kohtaa Rotterdamin turnauksen avauskierroksella ykköseksi sijoitetun Kreikan Stefanos Tsitsipasin.

Ottelu pelataan pääkentän neljäntenä otteluna, mutta ei käynnisty ennen kello 20.30 illalla. Turnauksen avauskierros pelataan loppuun keskiviikkona ja samalla aloitetaan toisen kierroksen ottelut.

ATP-rankingissa kolmatta sijaa tällä viikolla hallussaan pitävä kreikkalainen pelasi vastikään Australian avointen loppuottelussa, mutta sai 3-0 -lukemin takkiin Serbian Novak Djokovicilta, joka on 35-vuotiaana rankingin kärjessä.

Ruusuvuori ja Tsitsipas kohtasivat viime syksynä Tukholman ATP-turnauksessa. Tuolloin Ruusuvuori ei saanut hippaakaan kreikkalaisesta joka vei ottelun reilussa tunnissa 6-2, 6-2 -erin. Suomalainen menetti ottelussa syöttönsä viisi kertaa, mutta mursi Tsitsipasin kertaalleen.

Viime viikolla Ruusuvuorella käynnistyi Ranskan Montpellierissä turnaus loistavasti, kun Mikael Ymer kaatui avauskierroksella kahdessa erässä, mutta toisella kierroksella Yhdysvaltain Maxime Cressy oli parempi 2-0 -erin.

Mikäli Ruusuvuori yllättää ja kaataa Tsitsipasin, niin vastus pysyy kovana myös toisella kierroksella. Toisella kierroksella eli 16 parhaan joukossa vastaan tämän otteluparin voittajaa vastaan asettuu joko Ranskan Benjamin Bonzi tai Italian Jannik Sinner. Sinner on ATP-rankingissa 14. ja korkein sijoittamaton pelaaja. Bonzi on tuoreella listalla hieman Ruusuvuorta edellä eli 48. sijalla.

Mainos

Mainos

Mainos

Koripallo

Mainos

Formula 1

Mainos

Ralli

Mainos

Tennis

Mainos

Lentopallo

Lisää aiheesta Tennis