Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Tennis

Koronarajoitukset uhkaavat jälleen Novak Djokovicin kisasuunnitelmia: “Se ei ole minun käsissäni”

Novak Djokovicin pelaaminen USA:ssa epävarmaa
AOP

Koronarajoitukset saattavat jälleen pakottaa Novak Djokovicin kilpailukalenterin uusiksi.

Tenniksen miesten maailmanlistan ykkösnimen, Novak Djokovicin kauden suunnitelmat junnaavat paikallaan. Serbialainen odottaa nimittäin päätöstä, joka määrittää miehen kauden seuraavat kilpailut.

Australian avoimet tammikuussa voittaneen Djokovicin on määrä kilpailla maaliskuussa Yhdysvalloissa Indian Wells ja Miami Open turnauksissa. Serbialaisella saattaa kuitenkin jäädä jälleen turnauksia välistä koronarokotteiden takia.

Yhdysvallat vaatii nimittäin, että maahan matkustavilla tulee olla otettuna rokotteet koronavirusta vastaan. Djokovic on kertonut, ettei rokotteita ole ottanut. Serbialaisen päätös olla ottamatta koronarokotteita johti muun muassa myös miehen maastakarkoitukseen Australiasta vuonna 2022.

Djokovic on hakenut kuitenkin erityslupaa maahanpääsyyn Yhdysvaltoihin, jotta pääsisi osallistumaan turnauksiin. Mies odottaa vielä päätöstä hakemukseensa.

– Suunnitelmani Dubain jälkeen riippuvat Yhdysvalloista. Odotan päätöstä, mutta se ei ole minusta kiinni, mies kommentoi tilannettaan BBC Sportin mukaan.

– Prosessi on käynnissä. Olen kiitollinen Indian Wellsin sekä Miamin yhteisöille kaikesta tuesta. He haluaisivat, että voin kilpailla heidän turnauksissaan. Odotan positiivista päätöstä, mutta se ei ole minun käsissäni.

Mainos

Mainos

Mainos

Koripallo

Mainos

Formula 1

Mainos

Ralli

Mainos

Tennis

Mainos

Lentopallo

Lisää aiheesta Tennis