Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Snookerissa tarjolla todellinen herkkupala! – Jatkuuko englantilaistähden hurja tahti?

Shaun Murphy kaatoi Judd Trumpin UK Championshipin toisella kierroksella.
AOP

Snookerin maailmankiertueella on tällä viikolla pelattu todellista huipputurnausta, jossa on ollut mukana vain 16 pelaajaa. Lauantaina turnauksessa on jäljellä enää vain kolme pelaajaa, kun toinen finalisti on selvillä ja sille haetaan vastustajaa lauantain välierästä. Finaali on luvassa sunnuntaina, joka pelataan kahdessa sessiossa.

Lauantaina Englannin Wolverhamptonissa nähdään todellinen snooker-herkkupala. Lauantaina Kyren Wilson ja Shaun Murphy kohtaavat The Players Championshipin välierässä.

Voittaja paras 11’sta erään pelattavasta ottelusta jatkaa loppuotteluun, jossa odottaa Ali Carter.

Carter kaatoi perjantain välierässä Joe O’Connorin. Carterille finaali on jo toinen kuukauden sisään. Carter voitti helmikuun alussa pelatun Saksan Masters-turnauksen. Tuon turnauksen loppuottelussa kaatui Tom Ford 10-3 -lukemin.

Lauantaisessa välierässä toisensa kohtaa kaksi englantilaista huippupelaajaa, jotka ovat olleet hurjassa iskussa tässä turnauksessa. Wilson on voittanut kaksi ensimmäistä otteluaan selvin lukemin. Ensimmäisessä ottelussa kaatui Kiinan Zhou Yuelong 6-2 -lukemin ja puolivälierässä Gary Wilson 6-1 -erin.

Näissä otteluissa kolmanneksi sijoitettu Wilson on tehnyt yhteensä kolme sadan pisteen lyöntisarjaa ja lisäksi kuusi vähintään 50 pisteen sarjaa. Ainoastaan Gary Wilsonia vastaan pelatussa ottelussa Kyren Wilson onnistui voittamaan eriä tekemättä yli 50 pisteen sarjoja.

Murphy hurjassa vireessä välierään

Murphy on edennyt yhtä nopeasti välieriin, sillä ensimmäisellä kierroksella kaatui Mark Selby hienon esityksen päätteeksi 6-3 -lukemin ja puolivälierä meni Wales Ryan Dayta vastaan 6-0 -lukemin.

Dayta vastaan Murphy iski neljä vähintään sadan pisteen sarjaa ja yhden yli 80 pisteen sarjan. Murphy aloitti ottelun tekemällä kolme satasta putkeen ja missasi neljännessä erässä helpon punaisen keskipussiin, joka katkaisi sarjan 85 pisteeseen. Viides erä meni englantilaiselle turvalyöntitaistelun jälkeen ja ottelun päättäneeseen erään Murphy teki 133 pisteen sarjan.

Selbyä vastaan Murphy teki kolme yli 50 pisteen sarjaa ja karkasi pikatahtiin 5-1 -johtoon. Selby kiri kahden erän päähän, mutta Murphy katkaisi ottelun yhdeksänteen erään.

Murphy ja Wilson ovat kohdanneet kaksi kertaa viimeisen puolen vuoden sisään. Näistä voitot ovat 1-1. Tuorein kohtaaminen on tammikuulta World Grand Prix -kisasta, jonka toisella kierroksella Murphy oli 4-2 -erin parempi.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut