Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Kamppailulajit

Jake Paul ja Tommy Fury ottavat mittaa toisistaan viimein – Ottelun yleisössä nähdään yllättävä supertähti

Jake Paul vs Tommy Fury Saudi-Arabiassa
AOP

Jalkapallomaailman yksi suurimmista tähdistä nähdään katsomossa, kun Jake Paul ja Tommy Fury ottavat mittaa toisistaan.

Julkkistähtien Jake Paulin ja Tommy Furyn odotettu kohtaaminen koittaa viimein sunnuntaina, kun Youtube tähti Paul ja Love Island osallistuja Fury astuvat kehään Saudi-Arabiassa.

Yleisössä nähdään luonnollisesti nyrkkeilymaailman tähtiä, kuten raskaansarjan maailmanmestari Tyson Fury. Hieman yllättävämpänä voidaan kuitenkin pitää kenties maailman suurimman jalkapallotähden, Cristiano Ronaldon, näkyä katsomossa.

Paul ja Fury kohtasivat toisensa tällä viikolla Saudi-Arabiassa ottelun ennakkotapahtumassa. Tuolloin Paul spekuloi Ronaldon osallistumista itse ottelutapahtumaan.

– Niin huhut kertovat. Ja luulen, että Tommysta tulee hänen hierojansa tämän jälkeen, Paul kommentoi uutislehti The Sunin mukaan

Ronaldo muutti perheineen Saudi-Arabiaan portugalilaisen siirryttyä Saudi-Arabian liigaa pelaavan Al Nassrin riveihin.

The Sunin kolumnisti Piers Morgan vahvisti supertähden osallistumisen sunnuntain otteluun.

– Nopea päivitys tuon keskustelun loppuun, Cristiano Ronaldo kertoi juuri minulle, että aikoo osallistua otteluun.

– Hän uskoo monien muiden tavoin, että ottelusta tulee mahtava, joten siinäpä se, Morgan kommentoi ex-Manchester United tähden sunnuntain suunnitelmia.

Paulin ja Furyn kohtaamista on odotettu reilu vuoden ajan, sillä sovittu kohtaaminen on peruuntunut jo kahdesti aiemmin. Ottelun alla on nähty ja kuultu paljon uhoamista puolin ja toisin. Sunnuntai-iltana saadaan viimein selvyys parin paremmuudesta kun miehet astuvat kehään Saudi-Arabian Diriyah Areenalla.

Mainos

Mainos

Mainos

Koripallo

Mainos

Formula 1

Mainos

Ralli

Mainos

Tennis

Mainos

Lentopallo

Lisää aiheesta Kamppailulajit