Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Kamppailulajit

Jake Paulille ammattilaisuran ensimmäinen tappio – Kova uho ei riittänyt Tommy Furya vastaan

Tommy Fury vs Jake Paul Saudi-Arabiassa
AOP

Julkkistähdet Tommy Fury ja Jake Paul kohtasivat toisensa pitkään odotetussa ottelussa Saudi-Arabian Riyadhissa sunnuntai-iltana. Fury kruunattiin ottelussa paremmaksi ja Paul joutui nielemään ammattilaisuransa ensimmäisen tappion.

Kummankaan uhoamaa tyrmäystä ei nähty, vaan ottelu vaati kaikki kahdeksan erää voittajan selvittämiseksi. Jakautuneilla tuomariäänillä Tommy Fury julistettiin lopulta voittajaksi. Tuomariäänet jakautuivat 76-73 kahdesti Furylle ja 75-74 kertaalleen Jake Paulille.

– Tämä on ensimmäinen pääotteluni ja aion vain vahvistua, kasvaa ja parantua. Hermoja oli paljon kun tulin tänne, mutta onnistuin ylitsepääsemään ne, Fury kertoi ottelun jälkeen.

Paul kärsi siis ammattilaisuransa ensimmäisen tappion. Äärimmäisen itsevarmana koko uransa esiintynyt Paul ei ollut täysin tyytyväinen tuomareiden ääniin. Mies myös kertoi olleensa hieman pahoinvointinen hetkittäin ottelussa sekä loukanneen kättään.

– Mutta minä hävisin. En yritä keksiä tekosyitä. Sanon vain, ettei tämä ollut paras esitykseni, Paul selitti ottelun jälkeen.

Entinen Youtube-tähti myönsi kuitenkin tappionsa, antoi Furylle tämän ansaitseman kunnian ja suuntasi katseensa jo tulevaan.

– Kaikki kunnia Tommylle, hän voitti. Älkää arvostelko minua voittojeni perusteella, arvostelkaa minua tappioideni perusteella. Ansaitsemme uusintaottelun. Tämä on todellakin nöyryyttävä kokemus, mutta otan sen vastaan.

Fury kuittasi uusintaottelun mahdollisuuden nopeasti:

– Jos hän haluaa uusintaottelun, niin antaa tulla.

Miesten ensimmäistäkin kohtaamista saatiin odottaa reilu vuosi, joten mahdollista uusintaottelua saatetaan joutua taas odottelemaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Kamppailulajit