Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Onko tässä Indian Wellsin suurin voittajasuosikki? – “Pelaaja, jonka kaikki haluavat päihittää”

Tennis
Pixabay

Iga Swiatek puolustaa tällä viikolla alkaneessa Indian Wellsissä viimevuotista turnausvoittoaan. Entinen huippupelaaja ja peräti 18. Kertainen Grand Slam-voittaja, Chris Evert, uskoo, että Swiatek on tälläkin kertaa turnauksen suurin ennakkosuosikki, jonka kaikki haluavat voittaa.

Kuluva tennisvuosi on sujunut kaksijakoisissa merkeissä Iga Swiatekin kannalta. Puolalainen oli yksi Australian avointen suurimmista voittajasuosikeista, mutta taipui neljännellä kierroksella tappioon Elena Rybakinaa vastaan.

Helmikuussa Swiatek pelasi upeasti Qatarissa vieden turnauksen nimiinsä, mutta taipui finaalitappioon Dubaissa Tsekin Barbora Krejcikovan osoittauduttua vahvemmaksi.

Entinen huippupelaaja, Chris Evert, kertoi mielipiteitään Swiatekista käynnissä olevan Indian Wellsin yhteydessä.

– Me kaikki tiedämme, että hänen fysiikkansa on aivan maailman kärkeä. Hän on uskomaton kamppailija ja upea urheilija.

– Hänellä on laaja työkalupakki ja taitoa vaikka muille jakaa. Vaikuttaa kuitenkin siltä, että hänen henkinen kanttinsa on pettänyt niissä otteluissa, jotka hän on hävinnyt.

– Mielestäni Iga on päästänyt tunteensa valloilleen ajoittain, jonka kanssa hänen kannattaa olla tarkkana. Hän on joka tapauksessa se pelaaja, jonka kaikki haluavat päihittää.

Lähde: Eurosport

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Tennis