Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Otto Virtasella huima mahdollisuus! – Tie auki välieriin Sveitsissä

Otto Virtanen Luganon tennisturnauksessa.
AOP

Suomen miestenniksen kakkospelaaja Otto Virtanen pelaa tällä viikolla Challenger -tason turnausta Sveitsin Luganossa. Turnauksen voittajalle on luvassa 75 pisteen potti. Turnaukseen Virtanen tuli sijoittamattomana, mutta suomalaisella on kaikki mahdollisuudet edetä turnauksessa helpohkosti aina välieriin saakka. Emil Ruusuvuori pelaa tällä viikolla Yhdysvalloissa Masters 1000 -kisaa Indian Wellsissä.

Suomen Otto Virtanen on hyvässä tilanteessa Sveitsissä pelattavassa Challenger -turnauksessa. Virtanen kaatoi turnauksen ensimmäisessä ottelussaan Italian Matteo Giganten kolmieräisessä ottelussa. Toisella kierroksella keskiviikkona pelattavassa ottelussa suomalainen kohtaa Ukrainan Oleksii Krutykhin, joka voitti turnauksessa kahdeksanneksi sijoitetun Hollanin Jelle Selsin 2-0 -erin.

22-vuotias ukrainalainen on ATP-listalla tällä hetkellä hieman Virtasta ylempänä eli sijalla 162. Uran paras sijoitus oikeakätisellä pelaajalla on 160 ja se tapahtui helmikuussa.

Kiovasta kotoisin oleva Krutykh eteni kaksi viikkoa sitten Dohan ATP-turnauksessa ensimmäiselle kierrokselle karsintojen kautta, mutta taipui Iso-Britannian Liam Broadylle 2-1 -erin. Ukrainalainen selvitti Australian avoimissa tiensä aina pääsarjaan asti, mutta hävisi nelieräisen väännön Argentiinan Diego Schwartzmanille.

Mikäli Virtanen selvittää tiensä puolivälieriin, niin siellä odottaa joko Ranskan Hugo Grenier tai Liettuan kokenut Ricardas Berankis. Berankis kaatoi turnauksen kolmanneksi sijoitetut Norbert Gombosin avauskierroksella kahdessa erässä. Mahdollisessa välierässä vastassa on todennäköisesti kotiyleisön suuri suosikki Dominic Stricker.

Turnauksen puolivälieräpaikasta on luvassa jo 16 ATP-pistettä sekä 2000 euroa palkintoraa. Pääsystä välieriin on luvassa 30 pistettä ja 3450 euroa palkintorahaa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis