Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Tennis

Otto Virtanen kovassa paikassa! – Vastaan kokenut ATP-jyrä

Otto Virtanen Davis Cupin ottelussa.
AOP

ATP-kiertueella Challenger tason turnauksia pelataan tällä viikolla monessa eri maassa. Sveitsin Luganossa on turnaus, jossa on mukana haastajaturnauksia kiertävä Otto Virtanen. Virtanen on Challenger kiertueen ATP-75 -tason turnauksessa selvittänyt tiensä jo kahdeksan parhaan joukkoon. Perjantaisessa puolivälierässä vastassa on pitkän linjan ATP-pelaaja Liettuasta.

Suomen Otto Virtasella on loistava mahdollisuus edetä neljän parhaan joukkoon Sveitsin Luganossa pelattavassa Challenger-turnauksessa. Virtanen kohtaa hallissa pelattavan turnauksen puolivälierässä Liettuan kokeneen Ricardas Berankisin.

32-vuotias Berankis pitää tällä hetkellä ATP-listalla sijaa 253 hallussaan. Turnauksessa aiemmin liettualainen on kaatanut kolmanneksi sijoitetun Slovakian Norbert Combosin 2-0 -erin. Torstaisessa toisen kierroksen ottelussa Berankis kaatoi Ranskan Hugo Grenierin kolmieräisessä väännössä. Berankis vei avauserän yhden murron voimin 6-4 -lukemin, mutta toisessa erässä liettualainen menetti syöttönsä kahdesti häviten 6-1 -lukemin. Päätöserässä nähtiin vain yksi murto ja se tapahtui 12. pelissä, kun Berankis mursi Grenierin syötön johtaessaan erää 6-5 -lukemin.

Virtanen on turnauksessa kaatanut jo 21-vuotiaan italialaisen Matteo Giganten ja toisella kierroksella ukrainalaisen 22-vuotiaan Oleksii Krutykhin. Ukrainalaista vastaan Virtanen tarvitsi voittoon kolme erää.

Virtanen on tienannut tämän turnauksen menestymisellä jo kaksi tuhatta euroa palkintorahaa ja 16 pistettä. Mikäli suomalainen kaataa kokeneen liettualaisen perjantaina, niin välieristä on luvassa 30 ATP-pistettä ja 3450 euroa palkintorahaa. Koko turnauksen voitosta tuli 75 pistettä ja vajaa kymmenen tuhatta euroa.

Mikäli Virtanen voittaisi koko turnauksen, niin hän nousisi mahdollisesti jopa 140 parhaan joukkoon ATP-rankingissa.

Mainos

Mainos

Mainos

Koripallo

Mainos

Formula 1

Mainos

Ralli

Mainos

Tennis

Mainos

Lentopallo

Lisää aiheesta Tennis