Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Tennis

Suomen nousevalla tennistähdellä jättimäinen ottelu! – Panoksena hurja rahasumma

Otto Virtanen Vilnan turnauksessa.
AOP

Suomalaisessa tenniksessä on vahva nousukausi menossa. Emil Ruusuvuori on selvittänyt tällä viikolla tiensä Indian Wellsin Masters -turnauksessa kolmannelle kierrokselle. Otto Virtanen pelaa Sveitsin Luganossa kovan Challenger -kisan välierässä ja pyrkii pääsemään loppuotteluun. Eteneminen Luganossa loppuotteluun tarkoittaisi merkittävää nousua suomalaisella ATP-rankingissa.

Suomen Otto Virtanen näytti kovuutensa perjantain puolivälierässä kokenutta Liettuan Ricardas Berankisia vastaan. Virtanen oli omassa syötössään täysin ylivoimainen ja onnistui murtamaan useaan otteeseen yli 30-vuotiaan Berankisin syötön. Suomalainen nappasi lopulta hienon 2-0 -voiton ja eteni välieriin.

Välierässä Virtasella on edessään iso testi, kun koko turnauksen toiseksi sijoitettu kotiyleisön suosikki Dominic Stricker asettuu vastaan. Stricker nousi omassa puolivälieräottelussaan Iso-Britannian Liam Broadya vastaan erätappion takaa voittoon 2-1 -lukemin. Ratkaisuerässä voitto haettiin katkaisupelin kautta, jonka sveitsiläinen vei nimiinsä lukemin 7-4.

20-vuotias Stricker oli tämän viikon alkaessa ATP-listalla 126. sijalla, kun vuotta vanhempi Virtanen sijalla 170. Stricker on voittanut aiemmin tämän Challenger 75 -tason turnauksen vuonna 2021. Viime vuonna turnauksen vei nimiinsä Italian Luca Nardi, joka on tällä hetkellä ATP-listalla sijalla 128.

Välieräpaikka tuo sekä Strickerille, että Virtaselle 30 ATP-pistettä lisää ja 3450 euron tilin. Finaaliin pääsy tietäisi vähintään 50 pistettä ja reilun viiden tuhannen euron palkintopottia. Turnauksen voitosta olisi luvassa lähes kymmenen tuhatta dollaria.

Toisessa välierässä ennen Strickerin ja Virtasen matsia kohtaavat Turkin Cem Ilkel sekä Ranskan kokenut Antoine Escoffier.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis