Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Alcarazilla selvät sävelet Indian Wellsissä: “Ykkössijalle nouseminen on minulle selkeä tavoite”

Indian Wells
Unsplash

Carlos Alcaraz on saanut jälleen itsensä kuntoon ja lähtee Indian Wellsiin intoa puhkuen. Espanjalaisen ainoa tavoite on voitto, jonka myötä hän nousisi jälleen ATP-rankingin kärkipaikalle ohi Novak Djokovicin.

Espanjan tennissuuruus, Carlos Alcaraz, 19, kertoo selättäneensä vaivansa ja olevansa valmis kamppailemaan Indian Wellsin turnausvoitosta. Nuorukainen kärsi aiemmin reisivammasta, jonka myötä hän joutui keskeyttämään Etelä-Amerikassa pelattavan Golden Swing-turnauksen.

Alcaraz palaa pelikentille omien sanojensa mukaan täydessä iskussa ja intoa puhkuen.

– Tunnen oloni hyväksi juuri tällä hetkellä. Harjoituksiin palaaminen on ollut mahtavaa pienen tauon jälkeen. Olen valmis.

Alcaraz teki viime vuonna historiaa nousemalla kaikkien aikojen nuorimpana pelaajana ATP-listan kärkipaikalle. Novak Djokovic nousi hiljattain hänen edelleen, mutta voittamalla Indian Wellsin Alcaraz kipuaisi jälleen ykköseksi.

– Ykkössijalle nouseminen on minulle selkeä tavoite, Alcaraz myöntää.

– Kaikki turnaukset ovat todella vaikeita, mutta haluan täältä mahdollisimman hyvän tuloksen. Täällä voittaminen ja rankingin kärkeen nouseminen antavat minulle lisämotivaatiota.

– Minua ei todennäköisesti lasketa ennakkosuosikkien joukkoon, koska en ole pelannut kovalla alustalla pitkään aikaan. Uskon kuitenkin mahdollisuuksiini.

Lähde: Tennis World USA

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis