Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Wawrinkalta ja Runelta jälleen jäätävä kohtaaminen Indian Wells -tennisturnauksessa: “Eikö sinulla ole mitään sanottavaa?”

Stan Wawrinka ja Holger Rune kohtasivat Indian Wellsissä

Stan Wawrinka ja Holger Rune kohtasivat toisensa Indian Wells Masters-tason turnauksen kolmannella kierroksella. Tälläkin kertaa kaksikon välillä nähtiin viileä kohtaaminen ottelun jälkeen verkolla.

Stan Wawrinka vei ottelun erin 6-2, 6-7(5-7), 7-5 ja eteni Indian Wells  -tennisturnauksen neljännelle kierrokselle. Kolminkertainen Grand Slam voittaja Wawrinka oli viedä ottelun jo suoraan toisessa erässä, mutta Holger Rune pääsi vielä tie-break tilanteessa mukaan taisteluun ja vei erän nimiinsä.

Viimeksi kun kaksikko kohtasi toisensa, oli 37-vuotiaalla Wawrinkalla ottelun voittaneelle Runelle sanottavaa parin kätellessä verkolla. Rune oli viime vuoden Pariisin Master turnauksessa parista vahvempi, mutta sveitsiläinen ei ollut vakuuttunut nuoren tanskalaisen käytöksestä kentällä.

– Neuvoni sinulle on, että lopeta käyttäytymästä kuin vauva kentällä, OK?, 18 vuotta Runea vanhempi Wawrinka ohjeisti tanskalaista edellisen kohtaamisen päätteeksi.

Tällä kertaa Rune oli verkolla se, jolla oli sanottavaa.

– Eikö sinulla ole mitään sanottavaa nyt?, tanskalainen tivasi.

– Mitä haluaisit minun sanovan?, Wawrinka vastasi tyynesti.

Wawrinka saavutti uransa parhaan ATP-rankingin jo vuonna 2014 ollen maailmanlistan 3. Tänä vuonna mies on tehnyt vakuuttavaa paluuta takaisin kohti maailman kärkeä.

Rune puolestaan saavutti uransa parhaan ATP-rankingin maaliskuun alussa, nousten maailmanlistalla sijalle 8. Nuorukainen oli sijoitettu Indian Wells turnauksessa seitsemänneksi.

Mikäli twiitti ei näy, näet sen täältä.

Lähde: Eurosport

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis