Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Tennistähti Carlos Alcaraz saavutti merkittävän merkkipaalun: “Olen todella ylpeä”

Carlos Alcaraz

Carlos Alcaraz voitti uransa 100. ATP-turnauksen otteluvoiton tiistaina Indian Wells ATP-turnauksessa.

Espanjalainen tennissensaatio Carlos Alcaraz voitti Indian Wells ATP-turnauksen kolmannella kierroksella hollantilaisen Tallon Griekspoorin. Samalla nuori Alcaraz saavutti ison merkkipaalun urallaan: uransa 100. tour-tason otteluvoiton.

Espanjalaisen saldo ATP-otteluista on nyt 100-32. Mies saavutti 100 voittoa toiseksi nopeiten ATP-kiertueen historian 28 maailmanlistan ykköspelaajien joukosta.

Alcarazilla on tälle viikolle merkkipaalun lisäksi selkeä tavoite, kun espanjalainen tähtää Indian Wellsin mestaruuden voittamiseen ja paluuseen maailmanlistan ykköseksi.

– Olen todella ylpeä saadessani 100. voittoni ATP-kiertueella ja toivon, että tämä on ensimmäinen 100 monista, Alcaraz sanoi.

– Rehellisesti sanottuna etsin tuota tilastoa tänään, (mutta) en tiennyt. Luulin, että se oli seuraavalla kierroksella, hän myönsi 100. voitosta.

Alcaraz voitti tiistaina tiukan avauserän kiivaan tie-breakin päätteeksi 7-6(7-4). Toisen erän espanjalainen hoiti rutiininomaisesti pelein 6-3. Alcarazin peli ei sujunut aivan yhtä johdonmukaisen vakuuttavasti kuin avauskierroksen ottelu Thanasi Kokkinakisia vastaan, mutta riittävän hyvin Griekspoorin päihittämiseen.

Seuraavaksi Alcaraz kohtaa britti Jack Draperin, joka voitti tiistaina Andy Murrayn.

– Olen valmis. Rakastan pelata tällaisia otteluita. Tiedän, että minun on oltava parhaalla mahdollisella tasolla, minun on näytettävä sataprosenttisesti, jotta voin (voittaa) Jackin kaltaisen vastustajan. Uskon, että siitä tulee todella hieno ottelu katsojille, ja tietenkin aion nauttia ottelusta, espanjalainen kommentoi.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis