Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Yleisurheilu

Moukarikausi käyntiin vauhdikkaasti – Kosonen heti yli 70-metriseen!

Silja Kosonen lähtee ennakkosuosikkina nuorten MM-kisoihin
AOP

Yleisurheilun hallikauden saatuaan kliimaksin viime viikolla, on myös heittolajeissa päästy kilpailemaan Euroopassa. Portugalissa pidetyissä Euroopan Cupin kisoissa olivat mukana muun muassa Suomen moukarinaiset Silja Kosonen sekä Krista Tervo.

Moukarinheittäjä Silja Kosonen sijoittui Portugalissa neljänneksi Euroopan Cupin kilpailussa. Kosonen linkosi moukarin lukemiin 70,17.

– Yli 70-metrinen on minusta hyvin tähän aikaan vuodesta. Vuosi sitten en siihen pystynyt. Nyt oli hyvä fiilis ja jalat hyvässä kunnossa, joten ihan tyytyväinen olen, Kosonen sanoi Suomen urheiluliiton tiedotteessa.

Krista Tervo oli 11:s, kun hän sai moukarin parhaallaan lukemiin 66,03. Kilpailun voittajaksi selvisi viime kauden EM-pronssinainen, italialainen Sara Fantini. Hän linkosi moukarin kauden kärkitulokseen 73,26.

Myös muissa lajeissa oli suomalaisia mukana. Kiekonheittäjä Salla Sipponen oli 12:s. Sipposen paras tulos oli 52,81. Helene Leveelahti hetti B-ryhmässä hyvän tuloksen 54,61.

Kuulassa Arttu Korkeasalo oli mukana kuulan B-ryhmässä. Tuloksekseen hän työnsi 18,57, jolla irtosi seitsemäs tila.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Yleisurheilu