Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Emil Ruusuvuorella elämänsä isoin ottelu! – Vastassa Hollannin ykköspelaaja

Emil Ruusuvuori hamuaa uransa isointa voittoa.
AOP

ATP-kiertueella Miamin Masters-1000 -turnauksessa on käännytty neljännelle kierrokselle. Turnauksessa on jäljellä enää 16 parasta pelaajaa ja yksi heistä on sijoittamattomana turnaukseen tullut Emil Ruusuvuori. Ruusuvuori on edennyt tyylikkäästi turnauksessa neljännelle kierrokselle ja pelaa nyt paikasta puolivälieriin, jossa olisi edessä todella kova haaste.

Suomen miestenniksen ykköspelaaja Emil Ruusuvuori pelaa tiistai-iltana Suomen aikaa elämänsä merkittävimmässä tennisottelussa. Ruusuvuori kohtaa kahdeksan jälkeen illalla alkavassa neljännen kierroksen ottelussaan Hollannin Botic van de Zandschulpin, joka kaatoi omassa kolmannen kierroksen ottelussaan Norjan Casper Ruudin. Ruud oli turnauksessa sijoitettu kolmanneksi, kun taas hollantilainen on sijoitettu 26.

Otteluparin voittaja kohtaa puolivälierässä joko Italian Jannik Sinnerin tai turnauksessa kuudenneksi sijoitetun Venäjän Andrey Rublevin. Sinner ja Rublev pelaavat kello 18.00 alkaen Grandstand-kentällä. Samalla kentällä Ruusuvuori ja hollantilaistähti aloittavat ottelunsa heti näiden perään.

Ruusuvuori on turnauksessa edennyt tyylikkäästi erätappioitta neljännelle kierrokselle. Avausottelussa Nuno Borges kaatui kahdessa erässä, kuten myös toisella kierroksella Espanjan sijoitettu Roberto Bautista Agut. Kolmannella kierroksella vastaan asettui Japanin Taro Daniel, joka yllätti Alexander Zverevin. Danielia vastaan Ruusuvuori menetti syöttönsä kertaalleen, mutta mursi Danielin syötön kahdesti.

ATP-rankingissa sijalla 32 oleva 27-vuotias hollantilainen kaatoi toisen kierroksen ottelussa kolmieräisen taiston jälkeen Australian Alexei Popyrinin 2-1 -erin. Ruud voitti kolmannen kierroksen ottelussa avauserän, mutta hollantilainen vei kaksi seuraavaa. Ruudia vastaan hollantilaisen syöttöpeli oli uomissaan, sillä ykkönen osui ruutuun 69 prosentin varmuudella ja ykkössyötöistä van de Zandschulp voitti 67 prosenttia. Ässiä hollantilainen syötti 12 kappaletta. Van de Zandschulp mursi Ruudin syötön yhteensä kolme kertaa ottelussa.

Ottelun voittaja varmistaa puolivälieräpaikallaan 180 ATP-pistettä ja lähes 200 tuhannen dollarin palkintorahat. Mikäli Ruusuvuori voittaa ottelun, niin suomalaisen ATP-ranking nousee sijoille 33-35.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis