Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Emil Ruusuvuori teki tennishistoriaa! – Miamin turnauksen puolivälierät kutsuu

Emil Ruusuvuori Miami Openin neljännesvälieriin
AOP

Suomen miestenniksen ykköspelaaja Emil Ruusuvuori teki suomalaista tennishistoriaa. Ruusuvuori eteni urallaan ensimmäistä kertaa Masters-tason turnauksessa kahdeksan parhaan joukkoon eli puolivälieriin. Ruusuvuori kaatoi omassa neljännen kierroksen ottelussaan tutun vastustajan ja kohtaa puolivälierässä vieläkin tutumman pelaajan.

ATP-rankingissa TOP-50’n joukkoon kuuluva Suomen Emil Ruusuvuori selvitti tiensä Miamin Masters-1000 -turnauksen puolivälieriin. Ruusuvuori käänsi ottelun Hollannin Botic Van de Zandschulpia vastaan avauserän tappion jälkeen voitoksi 2-1 -lukemin. Erät menivät 4-6, 6-4, 7-5. Ruusuvuori voitti toisen ja kolmannen erän vaihteessa yhteensä kuusi peliä putkeen.

Ottelun avauserässä Ruusuvuoren peliä riivasivat lukuisat virheet. Suomalaistähti löi lukuisia helppoja peruslyöntivirheitä eikä hollantilaisvastustajan paljoa tarvinnut tehdä töitä pelien voittamiseen.

Toisessa erässä Van de Zandschulp mursi heti alussa suomalaisen syötön ja karkasi edelle. Erän kuudennessa pelissä Ruusuvuori mursi hollantilaisen syötön ensimmäistä kertaa, mutta menetti perään oman syöttönsä uudelleen. Tämän jälkeen alkoi vahva vaihe suomalaisen pelissä, kun 4-3 -tappioaseman jälkeen Ruusuvuori mursi kaksi kertaa hollantilaisen syötön erässä vielä putkeen ja vei erän 6-4 -lukemin nimiinsä hurjalla ohituslyönnillä.

Kolmas erä alkoi erinomaisesti Ruusuvuoren kannalta, kun suomalainen karkasi nopeaan tahtiin 3-0 -johtoon ja näytti väistämättömältä, että Ruusuvuori marssii helppoon erävoittoon. Van de Zandschulp pysyi kuitenkin kyydissä mukana ja mursi 5-3 -tilanteessa suomalaisen syötön, jolla oli paikka hoitaa erä- ja sekä samalla ottelu nimiinsä. 5-5 -tilanteessa hollantilainen sai kaksi murtopalloa siirtyä johtoon, mutta ei onnistunut tässä. Lopulta ottelun viimeisen syöttövuoron Ruusuvuori mursi nollille ottaen erän 7-5 -lukemin nimiinsä.

Ruusuvuori kohtaa puolivälierässä hurjassa vireessä olevan Italian Jannik Sinnerin, jota vastaan suomalainen on Miamin Masters -turnauksessa pelannut kahtena edellisenä vuonna. Sinner on voittanut molemmat aiemmat Miamin kohtaamiset. Sinner kaatoi suoraan kahdessa erässä Venäjän kuudenneksi sijoitetun Andrey Rublevin neljännen kierroksen ottelussaan.

Suomalainen tienasi voitollaan hollantilaisesta vähintään 180 tuhatta dollaria ja 180 ATP-pistettä. Se tarkoittaa ATP-listalla nousua vähintään 35 parhaan joukkoon.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis