Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Levännyt venäläistähti on Miamin Masters-turnauksen suurin voittajasuosikki!

Daniil Medvedev kohtaa Carlos Alcarazin Indian Wellsin finaalissa.
AOP

Miamin Masters-turnaus on miesten puolella edennyt siihen pisteeseen, että enää vain 16 parasta pelaajaa on turnauksessa jäljellä. Turnauksen TOP-8 sijoitetuista pelaajista on kaaviossa mukana vielä viisi pelaajaa. Nämä ovat Carlos Alcaraz, Stefanos Tsitsipas, Andrey Rublev, Daniil Medvedev ja Holger Rune. Viime vuoden Masters-1000 -turnauksien voittajista yhdeksänneksi sijoitettu Taylor Fritz on myös mukana kuten myös Italian kymmenenneksi sijoitettu Jannik Sinner, jolla ei ole isompia mestaruuksia vielä vyöllään.

Miamin Masters-turnauksen neljännellä kierroksella eli 16 parhaan joukossa on mielenkiintoisia ottelupareja. Turnauksessa sijoitetut pelaajat ovat lentäneet hyvällä prosentilla laulukuoroon, sillä nyt on jo täysin varmaa, että kahdeksan parhaan joukkoon pääsee yksi sijoittamaton pelaaja.

Sijoittamaton pelaaja on joko Ranskan kokenut Adrian Mannarino tai Yhdysvaltain Christopher Eubanks. Eubanks kaatoi kolmannen kierroksen ottelussaan Ranskan sijoittamattoman Gregoire Barreren ja Mannarino nollasi turnauksessa kahdeksanneksi sijoitetun Puolan Hubert Hurkaczin.

Neljännen kierroksen ottelupareista odotetuimmat ovat Andrey Rublevin ja Jannik Sinnerin välinen kamppailu sekä Taylor Fritzin, ja Holger Runen välinen taistelu. Rublevin ottelun voittaja saa puolivälierässä vastaan joko Suomen Emil Ruusuvuoren tai Hollannin Botic van de Zandschulpin. Fritzin ottelun voittaja kohtaa joko Espanjan Carlos Alcarazin tai Yhdysvaltain Tommy Paulin, joka on turnauksessa sijoitettu 16.

Viikko sitten Indian Wellsin loppuottelussa Alcarazilta kylmää kyytiä saanut Venäjän Daniil Medvedev on päässyt Miamissa todella helpolla. Medvedev kaatoi toisen kierroksen ottelussa Espanjan massajyrä Roberto Carballes Baenan 63 minuuttia kestäneessä ottelussa 6-1, 6-2 -erin. Kolmannella kierroksella venäläinen sai luovutusvoiton ja neljännellä kierroksella odottaa Ranskan Quentin Halys. Halys on syöttänyt turnauksessa hyvin, mutta kohtaa nyt ensimmäistä kertaa kovan palauttajan Medvedevin muodossa.

Mikäli suurena suosikkina Medvedev Halysin hoitaa tieltään, niin puolivälierässä asettuu vastaan joko Eubanks tai Mannarino. Välierässä odottaa sitten joko kakkossijoitettu Stefanos Tsitsipas, 14. sijoitettu Karen Khachanov, 25. sijoitettu Francisco Cerundolo tai tylysti 2-0 -erin Frances Tiafoen kaatanut Lorenzo Sonego.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Tennis