Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Lauri Markkanen teki uskomatonta historiaa – Ainoa pelaaja NBA-historiassa

Lauri Markkanen, Utah Jazz vs. Brooklyn Nets
AOP

Uskomatonta kautta pelannut Lauri Markkanen on noussut tällä kaudella NBA:n ehdottomien supertähtien joukkoon. Markkanen piirsi itsensä isolla pensselillä niin yhdysvaltalaiseen kuin suomalaiseen urheiluhistoriaan edellisyön ottelussa.

Lauri Markkanen oli oivassa vedossa Utah Jazzin riveissä, vaikka Jazz hävisikin viime yön ottelunsa Brooklyn Netsille 110-111. Markkanen oli ottelun ajan tuplattuna lähes koko kentällä olonsa ajan, kun Nets merkkasi Jazzin tähden ulos parhailta heittopaikoilta.

Markkanen teki kuitenkin viime yönä suomalaista urheiluhistoriaa nappaamalla itselleen yhden NBA-ennätyksen nimiinsä. Eikä mitä tahansa ennätystä, vaan hänestä tuli kautta aikojen ensimmäinen pelaaja, joka on saman kauden aikana pystynyt sataan donkkiin sekä 200 pussitettuun kolmoseen.

Saavutus hakee vertaistaan suomalaisessa urheiluhistoriassa. Vertailukohtaa voidaan hakea Jari Litmasen Ajax-vuosilta ja Teemu Selänteen uskomattomasta tulokasmaaliennätyksestä NHL:ssä.

Markkanen siirtyi viime kauden jälkeen Utah Jazziin, jossa hän on noussut sarjan parhaiden pelaajien joukkoon. Markkanen on vetänyt keskinkertaista Jazzia mukanaan jopa pudotuspeleihin, sillä tällä hetkellä pudotuspelipaikkaan on matkaa vain kaksi pistettä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo