Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Kova ennustus Lauri Markkasesta – Jälleen yksi upea tunnustus tulossa?

Lauri Markkanen pelaa uransa huipulla
AOP

Lauri Markkanen on ollut NBA:ssa tällä kaudella ilmiliekeissä. Shokkisiirto Utah Jazziin on ollut suomalaisen uran käännekohta ja Markkanen onkin noussut joukkueessaan johtavaan rooliin. Upeat suoritukset toivat suomalaiselle myös historiallisen tunnustuksen, kun mies valittiin ensimmäisenä pohjoismaisena pelaajana NBA:n tähdistöotteluun.

Nyt HoopsHype sivusto on kertonut huhun, että Markkanen olisi kärkinimi myös toiseen upeaan tunnustukseen tällä kaudella. Sivusto nimittäin uskoo, että suomalainen on vahva ehdokas NBA:n vuoden kehittyneimmän pelaajan palkinnon saajaksi.

Markkasesta tuli vastikää ensimmäinen pelaaja NBA:n historiassa, joka on onnistunut heittämään 200 kolmen pisteen heittoa sekä 100 donkkia yhden kauden aikana.

Markkanen istui alas HoopsHypen haastatteluun ja avasi ajatuksiaan urastaan ja kehityksestään.

– Paljon kovaa työtä ja taistelua vastoinkäymisten läpi. Mielestäni se on suurin asia, josta voi olla kiitollinen, mies kertoi.

Markkanen myöntää kuitenkin, että uraan on mahtunut myös vaikeita hetkiä.

– Minulla oli joitakin huonoja vuosia Chicagossa. Kaikki eivät saa toista mahdollisuutta. Olen ylpeä kovasta työstä ja siitä, että en ole lakannut uskomasta vaikeina aikoina.

Vuoden kehittyneimmän pelaajan palkinto merkitsisi Markkaselle paljon. Se kertoisi, että kova työ on tuottanut tulosta.

– Olen ylpeä siitä kaikesta kovasta työstä ja All-Stariksi pääsemisestä. Se, että tiedän, mitä olen käynyt läpi ja pystynyt palautumaan siitä, merkitsee minulle paljon. Toivottavasti onnistun siinä [parhaan kehittyjän palkinnossa]. Se olisi aika siistiä, Markkanen fiilisteli.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Koripallo