Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

NBA:n viime hetken pudotuspelikamppailu käy kuumana – Lauri Markkasen ja Utah Jazzin kohtalo jo selvillä

NBA:n pudotuspelikamppailu käy kuumana
Pixabay

Viime hetken taistelu NBA:n pudotuspelipaikoista huipentuu pääsiäisenä. Itäisessä konferenssissa asetelmat ovat jo selvillä, mutta läntisessä konferenssissa joudutaan vielä jännittämään.

Läntisen konferenssin viimeisestä suorasta puodtuspelipaikasta kamppailevat Golden State Warriors, Los Angeles Clippers sekä Los Angeles Lakers. Peli näiden kolmen joukkueen välillä on vielä auki ja lopullinen ratkaisu saadaan vasta runkosarjan päättyessä sunnuntaina.

Golden State Warriors otti varhain lauantaiaamuna Suomen aikaa tärkeän voiton Sacramento Kingsistä. Kolmantena oleva Kings toki lepuutti suurimpia tähtiään, sillä joukkue on jo varmistanut paikkansa pudotuspeleissä.

Kuka ikinä läntisessä konferenssissa tuon kuudennen paikan varmistaakaan, saa pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella vastaansa juurikin Kingsin. Kings on pelannut hienon kauden ja ansainnut paikkansa konferenssin kolmantena. Pudotuspelejä ajatellen Kings olisi kuitenkin niin Warriorsille, Clippersille kuin Lakersillekin mieluisin vastustaja. Erityisesti kun seitsemänneksi putoava saa vastaansa hurjan vahvan Memphis Grizzliesin ja viides mestaruutta metsästävän Phoenix Sunsin.

Samalla kun läntisen konferenssin keskivaiheilla kuhina käy kovana, on sarjataulukon loppupäässä jo monen joukkueen osalta peli pelattu. Näin on myös Lauri Markkasen ja Utah Jazzin kohdalla. Joukkue hävisi aiemmin tällä viikolla Oklahoma City Thunderille ja joutui samalla luopumaan pudotuspelihaaveista.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo