Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Melkoista ilotulitusta NBA:ssa – Hallitsevan mestarin pudotuspelikamppailu huipentui kuolemanotteluun

Golden State Warriors etenee pudotuspeleihin
AOP

Golden State Warriors varmisti runkosarjan viimeisessä pelissään pudotuspelipaikan ja laittoi samalla NBA:n yhden neljänneksen piste-ennätyksen uusiksi.

Hallitseva mestari ei jättänyt mitään arvailujen varaan runkosarjan viimeisellä kierroksella. Sen oli voitettava sunnuntai-illan ottelunsa Portland Trail Blazersia vastaan, mikäli se halusi varmistaa paikkansa pudotuspeleissä.

Hetkittäin tällä kaudella kipuillut Warriors näytti sunnuntai-iltana taas viime vuoden mestarijoukkueelta ja voitti Trail Blazersin tylysi koriluvuin 157-101. Warriors asetti myös uuden yhden neljänneksen piste-ennätyksen, sillä joukkue pussitti ottelun ensimmäisellä neljänneksellä huikeat 55 pistettä.

Hallitseva mestari on ollut vaikeuksissa erityisesti vieraskentillä tällä kaudella. Runkosarjan loppua kohden joukkue onnistui kuitenkin venymään ja varmistamaan viimeisen suoran pudotuspelipaikan läntisessä konferenssissa.

– Olemme pelanneet todella hyvin viimeiset pari viikkoa. Olemme tainneet voittaa kahdeksan ottelua kymmenestä. Tänään kaverit olivat alusta asti mukana. He tiesivät, mistä oli kyse, ja hallitsivat peliä avausheitosta lähtien, Warriors-valmentaja Steve Kerr kommentoi tyytyväisenä.

Klay Thompson, joka on yhdessä Stephen Curryn kanssa joukkueen kantava voima kolmen pisteen heittojen suhteen, saavutti myös ison rajapyykin sunnuntaina. Thompson saavutti nimittäin vasta kolmantena pelaajana NBA:n historiassa 300 kolmen pisteen heiton rajapyykin yhden kauden aikana.

– Otin Klayn sivuun ennen peliä ja sanoin hänelle, että ‘anna sen vain tapahtua’. Hän sanoi, että ‘ei ongelmaa, valmentaja’ ja meni ja heitti viisi kolmosta ensimmäisen viiden minuutin aikana. Sellainen Klay on, Kerr hehkutti.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo