Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

NBA lätkäisi Dallas Mavericksille 750 000 dollarin sakot – Kova syytös joukkueesta: “Petti fanit sekä liigan”

Dallas Mavericks sai 750 000 dollarin sakot tahallaan häviämisestä
AOP

NBA on antanut Dallas Mavericksille tuntuvan sakon, sillä liiga uskoo, että seura yritti tahallaan hävitä saadakseen paremmat asetelmat tulevan kesän varaustilaisuuteen.

NBA on määrännyt Dallas Mavericksille 750 000 dollarin eli lähes 680 000 euron sakot, koska se oli lepuuttanut avainpelaajiaan Chicago Bullsia vastaan, vaikka joukkue oli vielä mukana pudotuspelitaistelussa.

Lausunnossaan NBA totesi, että Mavericks oli osoittanut “halua” hävitä tahallaan parantaakseen mahdollisuuksiaan top 10 pelaajan valintaan tulevan kesän varaustilaisuudessa.

– Mavericks rikkoi liigan pelaajien lepoaikaa koskevia sääntöjä ja osoitti teoillaan ja julkisilla lausunnoillaan organisaation halun hävitä pelin parantaakseen mahdollisuuksiaan pitää ensimmäisen kierroksen varaus vuoden 2023 NBA-draftissa, lausunnossa sanottiin.

– Liiga ei havainnut, että peliin osallistuneet pelaajat olisivat pelanneet voittaakseen.

NBA:n varatoimitusjohtaja Joe Dumars sanoi, että Mavericksin toiminta oli “pettänyt fanit ja liigan” sekä “heikentänyt urheilumme rehellisyyttä”.

Mavericks hävisi ilman Kyle Irvingä, Tim Hardaway Jr:a, Maxi Kleberia, Josh Greeniä ja Christian Woodia Chicago Bullsille 115-112. Joukkueen ykköstähti Luka Doncickin pelasi vain 13 minuuttia ottelussa.

Mavericks ei ole toistaiseksi kommentoinut tutkimusta, mutta päävalmentaja Jason Kidd sanoi, että päätöksen pelaajien lepuuttamisesta tekivät hänen “pomonsa” eli omistaja Mark Cuban ja toimitusjohtaja Nico Harrison.

Mavericks omistajan, miljardööri Cubanin lompakkoa lähes 700 000 euron sakko ei tosin paljoa laihduta.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo