Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Lauri Markkasen ja Utah Jazzin huikea loppukiri jäi harmittavan lähelle: “Se oli ruma voitto”

Lauri Markkanen, Utah Jazz vs. Brooklyn Nets
AOP

Utah Jazzin pudotuspelihaaveet lipeävät koko ajan kauemmas ja kauemmas. Kirvelevä tappio sunnuntai ja maanantain välisenä yönä Brooklyn Netsille oli mahdollisesti jo lopun alkua.

Jazz taisteli huikealla loppukirillä itsensä vielä mukaan voittotaisteluun, mutta jäi lopulta kirvelevästi yhden pisteen päähän.

– Se oli ruma voitto, Netsin Nic Claxton kuvaili.

Brooklyn kerrytti itselleen puoliaikaan mennessä 11 pisteen johtoaseman ja venytti sen vielä neljännen erän alkuun mennessä jopa 23 pisteeseen. Periksiantamaton Jazz ei kuitenkaan luovuttanut vaan vaihtoi isomman vaihteen silmään ja taisteli itsensä pisteen päähän.

Kelly Olynykin hyppyheitto ei kuitenkaan uponnut summerin soidessa ja Jazzin oli tyytyminen jo viidenteen tappioon viimeisistä kuudesta pelistä.

– Rakastan sitä kilpailukykyä. Mielestäni pelaajat todella asennoituivat hyvin ja pitivät sen, kun he olisivat ihan hyvin voineet luovuttaa pelin eri vaiheissa, Jazz-valmentaja Will Hardy kommentoi.

Lauri Markkanen oli tiukasti vartioituna erityisesti ottelun alussa ja Nets pystyi pitämään suomalaisen poissa hyviltä heittopaikoilta. Markkanen osui kuitenkin 23 pistettä ja kahmi yhdeksän levypalloa. Talen Horton-Tucker oli Jazzin paras pistemies 32 pisteellä.

– En halunnut Horton-Tuckerin tai Markkasen ottavan sitä viimeistä heittoa. Et voi kontrolloida sitä, toivoin vain etteivät he saisi heittomahdollisuutta. Toivon, että saisimme stopin, Netsin Mikal Bridges avasi ottelun ratkaisuhetkistä.

Jazz on nyt sijalla 12, kahden sijan päässä pudotuspeliturnauksesta.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo