Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Jatkuuko jättiyllätykset? – Vain yksi sijoitettu Marrakeshin tenniskisassa jäljellä

Daniel Evans massakentällä.
AOP

ATP-kiertueella pelataan tällä viikolla Marokon Marraskeshin kaupungissa ATP-250 -tason turnausta. Turnauksessa kato on käynyt sijoitettujen keskuudessa, sillä välieriin on edennyt vain yksi kahdeksasta sijoitetusta pelaajasta. Puolivälierissä eli kahdeksan parhaan joukossa sijoitettuja oli vain kaksi kappaletta. Turnauksen suurin voittajasuosikki lienee tällä erinomaisesti turnauksessa pelannut Iso-Britannian ykköspelaaja.

Marraskeshin ATP-turnauksessa on nähty iso läjä yllätyksiä. Turnauksen kahdeksasta sijoitetusta pelaajasta neljä taipui heti ensimmäisellä kierroksella eli ne kaikki, jotka eivät päässeet suoraan toiselle kierrokselle.

Toisella kierroksella sijoitetuista Hollannin Botic van de Zandschulp lensi laulukuoroon Australian Christopher O’Connellin käsittelyssä kolmieräisen taiston jälkeen. Puolivälierissä ykkössijoitettu Lorenzo Muzetti ja neljänneksi sijoitettu Hollannin Tallon Griekspoor saivat kokea saman kohtalon. Kumpikin taipui kolmieräisissä taistoissa.

Ainoana sijoitettuna välieriin matkasi kakkoseksi sijoitettu Daniel Evans, joka kohtaa välierässään iltapäivän ensimmäisessä ottelussa Espanjan Roberto Carballes Baenan, joka on siivonnut tieltään Griekspoorin lisäksi viidenneksi sijoitetun Maxime Cressyn avauskierroksella.

Toisessa välierässä Muzettin perjantaina kaatanut Ranskan Alexandre Muller saa vastaansa Venäjän Pavel Kotovin.

ATP-rankingilla 126 oleva Muller on kaatanut turnauksessa Italian Francesco Passaron ja kuudenneksi sijoitetun maanmiehensä Richard Gasquetin. Välierävastus Kotov on ATP-listalla sijalla 114. Venäläinen on turnauksessa pistänyt laulukuoroon Ranskan Benjamin Bonzin toiselle kierroksella tylysti 2-0 -erin ja puolivälierässä Australian O’Connellin kolmieräisen taiston päätteeksi.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Tennis