Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Nähdäänkö Portugalissa jättiyllätys? – Ranskan tennistähti haastaa suurpelaajan

Ranskan Quentin Halys pelaa korkealla tasolla.
AOP

ATP-kiertueella pelataan tällä viikolla kolmessa eri kaupungissa ATP-250 -tason turnauksia. Portugalissa Lissabonin metropolialueella pelataan Estorilin turnausta, joka on edennyt välierävaiheeseen. Lauantaina turnauksen välierissä tullaan näkemään kaksi todella mielenkiintoista taistoa, joista jälkimmäinen tulee olemaan todella kova taisto kahden huippupelaajan välillä.

Portugalin pääkaupungin Lissabonin läheisyydessä pelataan tällä viikolla Estorilin ATP-250 -turnausta. Turnauksessa piti alun perin olla myös suomalaisväriä mukana, mutta loistavasti Miamin Masters-turnauksessa esiintynyt Emil Ruusuvuori jätti turnauksen väliin. Ruusuvuori pelaa lauantaina ensimmäisen karsintaottelunsa Monte Carlon Masters-turnaukseen.

Estorilin välierät pelataan lauantaina ja viideltä alkavassa ottelussa tullaan näkemään hieno taisto. Italian Marco Cecchinato kohtaa Serbian Miomir Kecmanovicin. Cecchinato aiheutti puolivälierissä melkoisen yllätyksen kaatamalla Espanjan Alejandro Davidovich Fokinan suoraan kahdessa erässä. Kecmanovicilla oli myös espanjalainen vastassa puolivälierässä. Kecmanovic selätti alun vaikeuksien jälkeen Bernabe Zabata Mirallesin myös kahdessa erässä.

Laadukkaasti Davidovich Fokinaa vastaan syöttänyt Cecchinato on Kecmanovicille ensimmäinen kunnon testi tässä turnauksessa. Aiemmissa otteluissa serbialainen on päässyt melkoisella pintakaasulla jatkoon erätappioitta.

Ensimmäisen välierän jälkeen pelataan päivän toinen välierä putkeen. Siinä turnauksessa ykköseksi sijoitettu Norjan Casper Ruud saa vastaansa Ranskan Quentin Halysin. Halys on ollut hurjassa vireessä viime aikoina. Ensimmäinen massakenttäturnaus on sujunut kovalla tasolla, kun kovaa syöttävä Halys on kaatanut tieltään Nuno Borgesin, Roberto Bautista Agutin ja Dominic Thiemin menettämättä erääkään. Etenkin ottelu loukkaantumisista kärsinyttä itävaltalaista suurpelaajaa vastaan oli tyly ja ammattimainen esitys.

Ruud kaatoi toisella kierroksella Portugalin Joao Sousan kolmieräisessä ja puolivälierässä kaatui Argentiinan lupaava Sebastian Baez suoraan kahdessa erässä. Baez juhli viime vuonnas Estorilissa voittoa. Ruudin kevätkausi on ollut nihkeä, mutta pääsy massakentälle varmasti oikaisee ATP-rankingissa tällä hetkellä sijalla viisi olevan tähden kurssia.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis