Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Luvassa hurjat taistelut! – Monte Carlon Mastersissa puolivälieräpäivä

Lorenzo Musetti kaatoi Monte Carlossa Novak Djokovicin.
AOP

ATP-kiertueen vuoden 2023 ensimmäinen massakentällä pelattava Masters-1000 -turnaus on käynnissä Monte Carlossa. Turnauksessa on jäljellä enää kahdeksan parasta pelaajaa eli luvassa on puolivälierät. Puolivälierissä on luvassa neljä todella mielenkiintoista ottelua. Jatkossa on vain kaksi pelaajaa kahdeksan parhaan sijoitetun pelaajan ulkopuolelta.

Monte Carlon Masters-turnauksessa on jaossa perjantaina paikat välieriin. Turnauksessa pelataan neljä huimaa puolivälieräottelua perjantaina, jotka käynnistyvät melkoisella tykityksellä.

Päivän ensimmäisessä Venäjän Andrey Rublev saa vastaansa turnauksen suurimman yllättäjän eli Saksan Jan-Lennard Struffin. Struff kaatoi kolmannen kierroksen ottelussaan Norjan Casper Ruudin suoraan kahdessa erässä murtamalla neljästi norjalaisen syötön.

Päivän toisessa ottelussa turnauksessa toiseksi sijoitettu Stefanos Tsitsipas kohtaa Yhdysvaltain Taylor Fritzin. Fritz on paremmin tunnettu nopeiden kenttien pelaajana, kun taas kreikkalaisen peli sopii loistavasti hitaalle alustalle palauttamisen helpottuessa. Fritz on kaatanut matkalla puolivälieriin Stanislas Wawrinkan ja Jiri Leheckan. Fritz ja Tsitsipas pääsivät suoraan toiselle kierrokselle.

Kolmannessa ottelussa turnauksessa kolmanneksi sijoitettu Daniil Medvedev saa pistää massataitonsa peliin, kun vastassa odottaa Tanskan Holger Rune. Runen ei tarvinnut pelata kolmannen kierroksen ottelua Matteo Berrettinin vetäydyttyä turnauksesta vamman vuoksi. Runen peli on kuin tehty massakentille, mutta Medvedev osoitti torstain myöhäisillan voitollaan erän- ja murron takaa Alexander Zverevistä, että myös venäläinen nopeiden kenttien supertähti pystyy massalla pärjäämään.

Päivän päättävä ottelu pelataan italialaisten kesken, kun torstaina kolmieräiset taistot pelanneet Jannik Sinner ja Lorenzo Musetti kohtaavat. Sinner nousi erän takaa voittoon Puolan Hubert Hurkaczista ja Musetti kaatoi kaksinkertaisen Monte Carlon valloittajan Novak Djokovicin myös erätappion takaa. Italialaisten välisestä ottelusta voidaan odottaa kuumaa tykitystä, kun kaksi täysin erilaista pelaajaa kohtaavat. Sinner on monipuolisempi, mutta Musetti pystyy haavoittamaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis