Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Tenniksen supertähden paluu saa odottaa vielä itseään – Rafael Nadal vetäytyi Barcelona Openista: “En ole vielä valmis”

Rafael Nadal vetäytyi Barcelona Openista
AOP

Tennisfanit joutuivat pettymään perjantaina, kun Espanjan tennistähti Rafael Nadal ilmoitti vetäytyvänsä ATP-kiertueen Barcelona Open turnauksesta. Turnauksen 12-kertainen mestari ei koe olevansa “vielä valmis” palaamaan tositoimiin.

– Barcelona on minulle erityinen turnaus, koska kotona pelaaminen on aina ainutlaatuinen tunne, Rafael Nadal kirjoitti Instagramissa.

– En ole vieläkään täysin valmistautunut ja siksi valmistautumisprosessi kilpailuun paluuseen on vielä kesken.

Espanjalaisen paluuta pelikentille on odotettu monta kuukautta ja sitä joudutaan odottamaan vielä hieman pidempään. Mies on pelannut viimeksi tammikuussa Australian avoimissa, missä meno tyssäsi loukkaantumiseen turnauksen toisella kierroksella.

Alkuvuoden ja kevään mies on keskittynyt kuntoutumiseen selkeä tavoite mielessään: palata takaisin huipputasolle taistelemaan Grand Slam titteleistä. Nadal jakaa parhaillaan kärkisijan eniten Grand Slam voittoja napanneena pelaajana yhdessä Novak Djokovicin kanssa. Molemmat tähdet ovat voittaneet 22 Grand Slam turnausta.

Nadal onkin kertonut pyrkivänsä ajoittamaan kuntonsa niin, että mies olisi kesän Ranskan avoimissa parhaassa mahdollisessa kunnossa ja voisi taistella historiallisesta 15-mestaruudesta siellä.

Aika ja valmistavat turnaukset alkavat kuitenkin käydä vähiin, erityisesti kun Barcelona Openkin jää nyt espanjalaiselta välistä. Miehen paluu on lykkäytynyt jo useamman kerran, sillä espanjalainen oli pakotettu vetäytymään myöskin niin Indian Wellsistä, Miami Openista kuin Monte Carlon masters turnauksestakin.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Tennis