Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Kärkinimet ulkona Monte Carlon Mastersista! – Neljä parasta taistelee tänään finaalipaikasta

Neljä parasta jatkaa Monte Carlon Masters turnauksessa
AOP

Perjantaina pelattiin Monte Carlon Masters turnauksen puolivälierät. Kärkinimet Stafanos Tsitsipas ja Daniil Medvedev jätettiin tylysti ulos semifinaaleista.

Turnauksen puolustava mestari Stefanos Tsitsipas sekä turnauksen kolmanneksi sijoitettu Daniil Medvedev ovat ulkona turnauksesta. Molempien miesten matka tyssäsi puolivälieriin perjantaina.

Tsitsipas hävisi kahdessa erässä Yhdysvaltojen Taylor Fritzille pelein 6-2, 6-4. Kovan alkuvuoden pelannut Medvedev puolestaan joutui taipumaan Tanskan Holger Runelle. Tanskalainen oli niin ikää suoraan kahdessa erässä parempi ja eteni semifinaaliin pelein 6-3, 6-4.

Fritz kohtaa lauantain semifinaalissa Venäjän Andrey Rublevin ja Rune puolestaan Italian Jannick Sinnerin.

– Tasoni oli erittäin korkea ja pelasin erittäin hyvin, Fritz iloitsi Tsitsipas-voiton jälkeen.

Yhdysvaltaliaspelaaja on ensimmäinen maansa edustaja, joka on selvittänyt tiensä Monte Carlossa neljän parhaan joukkoon sitten Vince Spadean vuonna 2003. Fritz-Tsitsipas otteluparista kreikkalaista uumoiltiin etukäteen parista vahvemmaksi. Tsitsipasin peli sopii erityisesti hitaammille massakentille, kun Fritz puolestaan loistaa yleensä paremmin nopeammilla kentillä.

– Tiesin, että ottelusta tulisi erittäin vaikea ja että minun pitäisi pelata parhaalla tasollani, kommentoi puolestaan Rune Medvedev-voittonsa jälkeen.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis