Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Monte Carlon finaalipari on selvillä! – Lauantain semifinaalit tarjosivat hurjat jännitysnäytelmät

Holger Rune ja Andrey Rublev kohtaavat Monte Carlon finaalissa
AOP

Monte Carlon finaalipari on nyt selvillä. Andrey Rublev ja Holger Rune kohtaavat kauden ensimmäisessä massakentällä pelattavan Masters turnauksen finaalissa sunnuntaina.

Sateiset olosuhteet piinasivat Ranskassa ja molemmat päivän semifinaalit jouduttiin keskeyttämään hetkellisesti.

Andrey Rublev voitti omassa semifinaalissaan yhdysvaltalaisen Taylor Fritzin kolmessa erässä pelein 5-7, 6-1, 6-3. Fritz ei saanut lähes kahden tunnin sadetauon jälkeen peliään enää tarpeeksi tehokkaasti käyntiin, kun Rublev taas jatkoi suoraan siitä mihin jäi ennen taukoa.

– Se oli todella vaikeaa, varsinkin Tayloria vastaan. Hävisin muistaakseni kolme kertaa [häntä vastaan], [myös] Indian Wellsissä semifinaalissa. Oli henkisesti vaikeaa pelata häntä vastaan, koska mietin, olisiko minulla [mahdollisuuksia].

– Aloitin todella hyvin ja johdin murrolla, ja sitten hän mursi minut takaisin, mutta tiesin, että minulla olisi mahdollisuuksia. Lopulta meillä oli hieno ottelu ja olen tyytyväinen voittoon.

Rublev on viisinkertainen mestari ATP 500 -tasolla, mutta jahtaa sunnuntain finaalissa ensimmäistä ATP Masters 1000 -voittoaan.

Päivän toisessa semifinaalissa kohtasivat Italian Jannik Sinner ja Tanskan Holger Rune. Sinner aloitti ottelun todella vahvasti ja vei ensimmäisen erän tylysti pelein 6-1. Toisessa erässä ottelu jouduttiin keskeyttämään sateen vuoksi ja tauon jälkeen Rune nousi upeasti sen voittoon 7-5.

Kolmas erä eteni todella tasaisesti ja molemmat pelaajat pitivät syöttönsä pitkään. Vasta 6-5 tilanteessa Rune onnistui lopulta murtamaan Sinnerin syötön ja eteni hurjan jännitysnäytelmän päätteeksi sunnuntain finaaliin.

Vasta 19-vuotias Rune pelaa sunnuntaina uransa toisesta ATP 1000 -tason turnausvoitosta.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis