Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Liikuttunut Andrey Rublev sekoili Monte Carlon voittopuheessaan: “Liikaa aurinkoa kaverit, anteeksi”

Andrey Rublev voitti Monte Carlo Mastersin
AOP

Uransa ensimmäisen ATP 1000 -tason turnauksen voittanut Andrey Rublev sekoili Monte Carlon voittopuheessaan. Kaikkia osapuolia harmiton virhe onneksi vain huvitti.

Maailmanlistan kuudentena oleva Andrey Rublev murtui kyyneliin, kun hän vihdoin voitti kolmannella yrittämällään ensimmäisen Masters 1000 -pokaalinsa.

Venäläinen Rublev voitti sunnuntaina Monte Carlon Masters turnauksen kukistamalla Tanskan Holger Runen finaalissa pelein 5-7, 6-2, 7-5. Rublev oli ottelun viimeisessä erässä jo 1-4 tappiolla, mutta onnistui vielä taistelemaan itsensä tukalasta tilanteesta uransa toistaiseksi isoimpaan voittoon.

– Rehellisesti sanottuna, en tiedä mitä sanoa. En tiedä. Olen vain onnellinen. Olen kamppaillut niin paljon voittaakseni hemmetin 1000 turnauksen ja vihdoinkin, venäläinen iloitsi ottelun jälkeen.

– Muistan edelliset [Masters 1000 -tason] finaalit, ja kun olin häviämässä, ajattelin, ettei minulla ole mitään mahdollisuuksia, ja olin henkisesti menossa alas.

– Mutta tänään ajattelin: ‘usko vain loppuun asti’, ja niin yritin tehdä kolmannessa erässä toivoen, että saisin mahdollisuuden tulla takaisin.

Rublevin voittopuheen aikana koettiin huvittava hetki, kun venäläisellä oli mennä nimet sekaisin. Mies viittasi Monacon tennisliiton puheenjohtajaan, Melanie-Antoinette de Massyyn, Monacon prinsessana ja erehtyi sekoittamaan Monacon prinsessa Charlenen Melanieen.

Molempia naisia tilanne kuitenkin huvitti ja Rublev itsekin naureskeli pahoitellessaan virhettään.

– Liikaa aurinkoa kaverit, anteeksi. Olen vähän tyhmä, tiedättekö?, Rublev kuittasi virheestään.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Tennis