Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Emil Ruusuvuorella mielenkiintoinen arpaonni! – Barcelonan huipputurnaus käynnistyy maanantaina

Emil Ruusuvuori pelaa Barcelonan ATP-kisassa.
AOP

Miesten tenniksen ATP-kiertueella pelataan maanantaista alkaen ATP-500 -tason turnaus Espanjan Barcelonassa. Turnauksen karsinnoissa oli mukana Suomen Otto Virtanen, joka taipui kolmessa erässä Italian kokeneelle Lorenzo Giustinolle, joka selvitti tiensä turnaukseen. Turnaukseen pääsi suoraan sisälle kuitenkin Suomen ykköspelaaja Emil Ruusuvuori, jolla on mielenkiintoinen arpaonni Kataloniassa.

Suomen miestenniksen ykköspelaaja Emil Ruusuvuori aloittaa maanantaina oman massakautensa toisen turnauksen. Ruusuvuori pelaa Barcelonan ATP-500 -tason turnauksessa ja kohtaa avauskierroksella Kazakstanin Alexander Bublikin. Bublik on todellinen mielialapelaaja eikä juuri viihdy massalla.

Pelaajat ovat kohdanneet toisensa ennen maanantain ottelua yhteensä kolme kertaa. Viimeisin ottelu Metzin ATP-turnauksessa hallissa viime syksynä meni kolmen erän taiston jälkeen Bublikille. Ottelusta erikoisen teki se, että Ruusuvuori voitti ottelun avauserän, joka meni aina katkaisupeliin asti. Bublikille vahvana syöttäjänä katkaisupelit ovat yleensä vahvoja.

Viime vuonna pelaajat kohtasivat myös Barcelonassa avauskierroksella ja tuolloin suomalainen oli vahvempi suoraan kahdessa erässä. Ruusuvuori mursi tuolloin neljästi Bublikin syötön ja menetti omalla syötöllään yhteensä yhdeksän pistettä.

Mikäli Ruusuvuori selvittää tuittupäisen haasteensa, niin toisella kierroksella odottaa Yhdysvaltain Frances Tiafoe, joka jätti viime viikolla pelatun Monte Carlon turnauksen väliin. Tiafoen vetäytyminen mahdollisti Ruusuvuoren pääsyn mukaan Monte Carlon -turnaukseen, jossa suomalainen koki tappion Tshekin Jiri Leheckalle suoraan kahdessa erässä. Tiafoe voitti viimeisemmän turnauksensa eli Houstonin massakisan reilu viikko sitten. Tiafoe pelasi Indian Wellsissä ja Miamin Mastersissa erinomaisesti. Yhdysvaltainen on urallaan aina pärjännyt nopeilla kentillä massakenttiä paremmin.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis