Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Snooker-legenda Ronnie O’Sullivanilta murskaava esitys – Haastajan temppu keräsi kritiikkiä: “Epäkunnioittavaa!”

Ronnie O'Sullivanilta murskavoitto Snookerin MM-kisoissa
AOP

Parhaillaan Iso-Britannian Sheffieldissä käynnissä olevissa Snookerin MM-kisoissa nähtiin turnauksen toisella kierroksella tyly esitys, kun Ronnie O’Sullivan löi Hossein Vafein murskaavasti 13-2.

Ronnie O’Sullivanin murskavoitosta teki varmasti erityisen makean Hossein Vafein ennen ottelua laukomat kommentit seitsenkertaisesta maailmanmestari O’Sullivanista.

– Hän on mitä on, hän on todella mukava tyyppi silloin kun hän nukkuu, Vafaei täräytti.

– Hän ei kunnioittanut minua aiemmin, ja Jumala on antanut minulle tilaisuuden kostaa, joten se riippuu minusta. Minun on noustava hänen edessään, jos haluan olla maailmanmestari.

– Ottakaa popcornit esiin, Vafei uhosi ennen ottelua.

Ottelun hämmentävin tilanne nähtiinkin toisen erän alussa, kun avauserässä takkiin ottanut Vafei suuntasi lyömään erän avauslyöntiään. Perinteisen avauslyönnin sijasta Vafei hajoitti snookerille epätyypillisesti pakan, tarjoten O’Sullivanille helpon ensimmäisen lyönnin.

Mitä ilmeisemmin Vafei sai siis “kostonsa”, sillä O’Sullivan teki saman tempun Vafeille vuonna 2021 pelatussa German Mastersin karsintaottelussa. Tuolloin ottelun hävinnyt O’Sullivan hajotti turhautuneena avauslyönnillään pakan.

Vafein “kostoa” ei lajipiireissä kuitenkaan arvostettu. Lajin kuusinkertainen maailmanmestari Steve Davis piti temppua epäkunnioittavana.

– Se ei välttämättä ollut epäkunnioittavaa Ronnie O’Sullivania kohtaan, vaan sitä voi pitää epäkunnioittavana koko lajia kohtaan ja niitä ihmisiä, jotka ovat tulleet katsomaan ottelua, Davis tylytti.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Muut