Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Snookerin MM-kisoissa kahdeksan parasta jäljellä! – Tässä puolivälieräparit

Mark Selby ja John Higgins kohtaava Cruciblessa jälleen.
AOP

Snookerin MM-kisojen toinen kierros tuli päätökseen maanantaina, kun kaksi viimeistäkin otteluparia saivat voittajat selville. Toisella kierroksella nähtiin yllätyksiä, mutta ei yhtäkään todella tiukkaa ottelua. Kaksi toisen kierroksen ottelua meni jopa kahdessa sessiossa maaliin, kun otteluille oli kolme sessiota varattu.

MM-kisojen kahdeksan parasta pelaajaa ovat selvillä. Puolivälierissä jatketaan samalla pelisysteemillä kuin toisella kierroksella, eli voittoon tarvitaan 13 erävoittoa pelisysteemin ollessa paras 25. erästä. Välierissä pelataan 17 erävoittoon, joten ottelut tulevat olemaan vieläkin pidempiä.

Puolivälierät pelataan tiistain ja keskiviikon aikana pakettiin. Neljässä sessiossa pelattavat välierät ovat torstain, perjantain ja lauantain aikana. Finaalin neljä sessiota ovat luvassa sunnuntain ja maanantain aikana.

Puolivälierissä nähdään neljä hienoa vääntöä. Ennalta mielenkiintoisin on kahden kokeneen entisen maailmanmestarin taistelu, kun Englannin Mark Selby kohtaa Skotlannin John Higginsin. Selby kaatoi maanantaina päättyneessä ottelussa Englannin Gary Wilsonin 13-7 -lukemin. Omassa toisen kierroksen ottelussa Higgins murskasi Kyren Wilsonin 13-2 -lukemin.

Selby ja Higgins kohtasivat viimeksi toisensa MM-kisoissa vuonna 2017. Tuolloin Selby kaatoi loppuottelussa Higginsin 18-15 -lukemin. Higgins johti ottelua jo 10-4 -lukemin, mutta hävisi tämän jälkeen 12 erää 14’sta, mutta nousi vielä 15-14 -johtoon häviten tämän jälkeen neljä erää putkeen.

Finaaleista voitot ovat tasan 1-1, sillä Higgins voitti miesten ensimmäisen Crucible kohtaamisen 2007, jolloin skotlantilainen voitti finaalin 18-13 -lukemin. Finaalien välissä miehet kohtasivat vuoden 2009 puolivälierässä ja tuolloin Higgins oli myös parempi 13-12 -erin.

Toinen huippumielenkiintoinen vääntö nähdään Ronnie O’Sullivanin ja Belgian Luca Brecelin välillä. Brecel kaatoi omassa toisen kierroksen ottelussaan Walesin kolminkertaisen maailmanmestarin Mark Williamsin 13-11 -lukemin, kun taas O’Sullivan murskasi Iranin Hossein Vafaein luvuin 13-2.

Kolmannessa puolivälierässä Pohjois-Irlannin Mark Allen saa vastaansa Walesin yllättäjä Jak Jonesin. Allen murskasi entisen maailmanmestari Stuart Binghamin 13-4 -lukemin hurjan esityksen päätteeksi. Jones kaatoi vahvalla pelillä Australian Neil Robertsonin.

Neljännessä puolivälierässä turnauksessa jo Judd Trumpin ja Jack Lisowskin tiputtanut Skotlannin Anthony McGill kohtaa Si Jiahuin. McGill tuhosi toisella kierroksella Lisowskin 13-8 -luvuin. Skotti johti ottelua jo 10-1 -erin. Jiahui piti Robert Milkinsin pihdeissään.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut