Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Muut

Snookerin MM-kisoissa nähtiin uskomaton trilleri! – Ratkaisu venyi pikkutunneille

Mark Selby snookerin MM
AOP

Englannin Sheffieldin kaupungissa pelattavissa Snookerin MM-kilpailuissa on finaalikaksikko selvillä. Neljässä sessiossa sunnuntain ja maanantain aikana pelattavaan loppuotteluun Belgian Luca Breceliä vastaan selvitti tiensä Mark Selby. Moninkertainen maailmanmestari kaatoi todellisessa välierätrillerissä Pohjois-Irlannin Mark Allenin, joka oli urallaan toistamiseen MM-välierässä.

Englannin Mark Selby selvitti tiensä todellisen trillerin päätteeksi Snookerin MM-kisojen loppuotteluun. Selby kaatoi lauantain myöhäisillassa loppuun pelatussa välierässä Mark Allenin 17-15 -lukemin ja pääsee näin tavoittelemaan uransa viidettä maailmanmestaruutta. Loppuottelussa vastaan asettuu finaalissa ensimmäistä kertaa esiintyvä Belgian Luca Brecel.

Englantilainen teki otteluun kolme vähintään sadan pisteen sarjaa, kun Allen ei onnistunut tässä kertaakaan.

Selby johti välierää jo 26 pelatun erän jälkeen 16-10 -erin, mutta tämän jälkeen Allen aloitti hurjan kirin. Allen ei tehnyt lauantain myöhäisillassa yhtäkään 50 pisteen lyöntisarjaa vaan vei eriä nimiinsä tiukan taistelun siivittämänä.

Lopulta ottelun 32. erässä Selby pääsi ensimmäistä kertaa pöydälle ja teki 64 pisteen sarjan, joka oli liikaa Pohjois-Irlannin suurpelaajalle. Ottelun ratkaisseessa erässä englantilainen pääsi yrittämään jopa maksimisarjaa, mutta luopui kuuden pussitetun punaisen jälkeen ajatuksesta.

Ottelu ailahteli todella paljon, sillä Allen johti välierää jo parhaimmillaan 6-3 -lukemin, mutta tämän jälkeen Selby nappasi kuusi erää putkeen ja siirtyi 9-6 -johtoon.

Loppuottelu käynnistyy ensimmäisen session merkeissä sunnuntaina kello 15.00.

Mainos

Mainos

Mainos

Koripallo

Mainos

Formula 1

Mainos

Ralli

Mainos

Tennis

Mainos

Lentopallo

Lisää aiheesta Muut